Cirkus, drag šou i vesele dvehiljadite

24 Sata (Serbia) - - BEOGRAD / VODIČ -

Kul je da ovog vikenda priredite sebi malo drugačiji provod - s ovakvom ponudom i nemate izbora.

2000 LATE

Petak, Barutana

Petak-nedelja, Ada Ciganlija

Subota, Elektropionir

Subota, KC Grad

Subota, Barutana

VINYL NIGHT

Subota, Secret Garden

Petak, Favela

Subota, KPTM

Dvehiljadite u Barutani? Zanimljivo... Za pultom su Eva Škorić i Matija Ilić, a specijalni gost je

Đus. Karte su

400 dinara.

WHO SEE, PA VAMPIRI Beer garden donosi baš šareni program. Večeras zagrevanje obezbeđuje Iskaz, a zatim popularni crnogorski hip hop dvojac Who See. U subotu se menja “vajb” uz svirke bluz benda Cotton Pickers, Just like Johnny Cash i Vampiri. Nedelja je standardno rezervisana za matine žurke. Ulaz za dž.

SIXTH JUNE Sixth June pravi “muziku kraja sveta”. Grupa je stacionirana u Berlinu, ali “minimal synth” embrion začet je u Beogradu. Laslo Antal je multumedijalni umetnik, glumac, reditelj i muzičar, Lidija Andonov je glumica i pevačica, a zajedno stvaraju “slatki i mračni elektro-pop” koji inspiraciju traži u muzici kraja XX veka, uz omaž uzorima iz sedamdesetih i osamdesetih. Cena karte na ulazu je 500 dinara.

RAINBOW PARTY Sonja Sajzor i kolektiv nezavisnih umetnika, The Tronic Lab, raspisali su konkurs za nove umetnike performansa zainteresovane za nastupanje na budućim Tronic Lab žurkama, a oni će se predstaviti publici na novoj Rainbow Party Belgrade žurki u KC Grad. Program počinje u 23. Nakon ponoći, kada se završe nastupi, počinje Rainbow Party žurka. Ulaz se naplaćuje 200 dinara tokom cele večeri.

CIRCUS Specijalitet “tajne bašte” je Vinyl night - Marko Milosavljević će prvi put nastupiti u ovom klubu, a za svakog andergraund klabera Regen je ekskluziva za sebe.

BEBI DOL I OGNJEN KRSTIĆ Bebi Dol, navodno, u poslednje vreme ima neodoljivu želju da vam pušta muziku baš na ovakvim večerima - vraća se na Favelu sa osveženom listom. Domaćin je DJ Ognjen Krstić, pa je đuska do jutra garantovana. Ulaz je do ponoći besplatan, posle 200 dinara.

BELGRADE AFTERHOURS Organizacija Belgrade afterhours proslaviće svoju treću godišnjicu na klupskoj sceni od 23 sata. Pored neprikosnovenog afteraškog dvojca Manče i Mark Panica, posetioci će moći da čuju i Piona, Zwein, SMT#nG i Nikolu Paunovića.

Circus Records, jedna od vodećih etiketa svetske haus i tehno scene, predstavlja se u Barutani, a kao hedlajner nam stiže njen vlasnik, producent i DJ - Yousef. Podrška mu je Kydus, koji je nedavnim nastupom u Srbiji domaću publiku ostavio bez daha, IDQ i mlada DBDZ ekipa. Yousef spada među najveće svetske gospodare četvorotaktnog bita. Karte su 400 dinara.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.