SMS VESTI

24 Sata (Serbia) - - ET / EKONOMIJA -

KAMPANJA - Povodom početka kampanje “Vozi odmoran” danas će na naplatnoj rampi Bubanj potok biti održana konferencija za štampu, saopšteno je iz Agencije za bezbednost saobraćaja.

Cilj kampanje je da istakne važnost redovnih pauza i odgovornog ponašanja tokom daljih putovanja.

ĐINĐIĆ - Do kraja septembra biće raspisan međunarodni konkurs za spomenik ubijenom premijeru Zoranu Đinđiću, saopštila je juče Uprava grada Beograda. Spomenik se podiže na predlog predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića.

FBI - Ruski državljanin uhapšen je u Tajlandu na zahtev FBI, jer je zbog prevare preko kreditnih kartica ukrao 28 miliona dolara.

TUGA - Na bugarskoj obali Crnog mora kod Burgasa pronađeno je čak 76 uginulih delfina, koji su najverovatnije stradali zbog ribarskih mreža.

ŽALBA - Državno južnoafričko tužilaštvo saopštilo je da će uložiti žalbu na šestogodišnju kaznu zatvora Oskaru Pistorijusu za ubistvo devojke Rive Stenkamp, uz ocenu da je ona „šokantno“blaga.

POPLAVE - Blizu 100 ljudi je poginulo ili se vodi kao nestalo u poplavama na severu Kine, najgorim koje su pogodile zemlju poslednjih godina.

MIGRANTI - Komesar za izbeglice Vladimir Cucić izjavio je da Srbiji ne preti migrantska kriza.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.