Nezaboravan provod sa dreg kraljicama

24 Sata (Serbia) - - BEOGRAD / VODIČ -

Velike grudi, oskudna odeća, dugački nokti i jaka šminka - to su aduti dreg kraljica, koje su se ovog vikenda predstavile u Beogradu. Bili smo na njihovoj žurki, ludo se proveli i uživali u razgovoru s njima.

ŽURKA - Bože, koliko je lepa - bila je rečenica koju su kolegnice neprestano ponavljale dok su se na sceni smenjivale dreg kraljice.

Oduševile su nas svojim izgledom, garderobom i đuskanjem na vrtoglavo visokim potpeticama. Kada su sišle sa scene, morali smo da im priđemo i čestitamo. Tri novinara na jednom mestu nisu mogla da odole, a da ne postave bezbroj pitanja. Iako su nam ranije rekli da ne žele da govore za medije, pristali su uz jedan uslov - nema slikanja. Zato se na fotkama ne vide njihova lica.

Prvo smo “napali” Željka iz najprostijeg razloga, to je bila najlepša žena koju smo nas troje ikada videli. Radi kao frizer, a na nagovor druga se maskirao u najbolju ribu u gradu.

- Obožavam Noć veštica i uvek sam imao najluđe kostime. Kada me je drug pozvao i rekao šta organizuje, malo sam se premišljao, ali sam onda to prihvatio

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.