O da se pobijemo za medalju

24 Sata (Serbia) - - ORT - V. Bojčević

putovati čak dan i po (stižu večeras oko 19 časova), a onda ih u petak (23) očekuje prvo duel sa Francuskom, potom u nedelju sa domaćinom Argentinom (02), dok će generalnu probu imati protiv Hrvatske (1. avgust, 23)

- U našim torbama su uputstva za život, a nadam se da imamo uputstva i za rezultat. Obećavam da ćemo se lepo ponašati u putu i da ćemo tamo na pravi način predstavljati svoju zemlju. Velika nam je čast što predstavljamo Srbiju. I ambicije su jako visoke. Idemo tamo da se pobijemo za medalju - rekao je seletor Aleksandar Đorđević pred polazak.

Veru u odličje svakako ulivaju i osmesi na licima igrača. Na svakom od njih se ocrtavalo oduševljenje zbog prvog nastupa na Olimpijskim igrama, ali i ponos i čast što je baš u njihovim rukama jedna od 12 karata za Rio. Kapiten Miloš Teodosić kaže da su spremni za velika dela.

- Željni smo da tamo odigramo svoju najbolju košarku i predstavljamo Srbiju u najboljem svetlu. Mogu da obećam da ćemo poginuti na terenu za grb koji nosimo na dresu, a da li će to biti dovoljno za medalju ili šta već, to ne znam. Želim sreću svim momcima - poručio je plejmejker “orlova”.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.