Posle njenih "slatkih" pitanja poželim odmah da je ostavim

24 Sata (Serbia) - - LJUBAV I SEKS - Đđ

ISKRENO - Njoj ova „slatka“pitanja zvuče potpuno normalno i razumno, a odgovori u velikom broju slučajeva predstavljaju slatke izlive ljubavi i emocija. S druge strane, meni ova pitanja znače samo jednu stvar - trenutak da počnem da paničim!

Zašto devojke imaju potrebu da postavljaju čudna i potpuno neočekivana pitanja u svakoj mogućoj situaciji? Zato što smatraju da je muškarac nespreman i da će lako moći da ga uhvati u laži?

Zašto moram da zamišljam određene hipotetičke situacije, što je teško samo po sebi, i potom dajem brz odgovor koji glorifikuje našu međusobnu ljubav, čak iako to ne mislim ili jednostavno ne znam šta drugo da kažem?

Ovakva pitanja mogu biti zabavna, ali samo ponekad, jer odgovori mogu da joj pomognu da me bolje razume, ali budimo realni - koji muškarac će vam reći da se i dalje loži na bivšu, da je bila neverovatna u seksu ili jednostavno zabavnija?

Sva ta pitanja pokreću muške primalne instinkte koji se odnose na stalno stanje opreza i bekstva (od nadolazećih pitanja). Zbog svega toga, moj život je često ispunjen strahom - moram da budem spreman na sve jer je volim. Na svu sreću, drage devojke, ipak možete da dođete do odgovora koji neće biti ispunjen panikom da će dve prostoproširene rečenice izazvati

treći svetski rat. Budite specifične i precizne, nemojte okolišati.

Evo kako da uprostite stvar i dobijete ono što želite:

- Ako želite da preskoči izlazak sa drugarima kako biste imali romantično veče kod kuće, recite mu to direktno.

- Ako niste sigurne da vas voli, nikako ne tražite da vas poredi sa bivšom niti da nabraja vaše prednosti ili mane. Vi ste za njega savršene, inače bi bio sa bivšom.

- Ako želite da malo obogatite seksualni život, nemojte ga pitati da li je ikada gledao pornić, masturbirao ili da li mašta o drugim devojkama. Direktno mu to recite i predložite rešenje.

- Ako želite da bude malo uredniji, nemojte ga pitati kako mu je život izgledao pre vas i kako je uspevao da uopšte diše od te prašine. Rado će se upristojiti i dovesti svoju sobu ili stan u red jer mu je stalo do vas.

Šta god imate da mu poručite, shvatiće o čemu se radi i bez da mora da kreće da odgovara na 100 uvodnih pitanja koja će ga izludeti. Mislim, rado ćemo učiniti sve za vas ako nas pitate direktno i bez okolišanja, jer vas volimo.

Moja devojka pretpostavlja da su sva ta „zabavna pitanja“koja mi svakodnevno postavlja, paaa - zabavna. Nisu. Mrzim da odgovaram na njih i u tom trenutku bih je najradije ostavio, a evo i zašto.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.