Paparaci vs. selebriti - rat bez pobednika

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - Kk

Poznati se svakodnevno bore sa paparacima koji previše zadiru u njihovu privatnost. To je ugovor koji “potpisuju” sve zvezde, dok je, s druge strane, fotografima to posao. Postavlja se pitanje - kako loviti svetske face u nezgodnim situacijama a ne preterati?

POSAO - Sve češće paparaci preteruju u zadiranju u intimu poznatih - fotografišu decu iako je to zabranjeno, ulaze na nudističke plaže, izazivaju saobraćajke...

Pre nekoliko godina je u Los Anđelesu odlučeno da se zakonom predviđaju više kazne za sve one koji pokušaju da fotografišu dete zbog posla kojim se bave njegovi roditelji ili staratelji i to na način koji ih “ozbiljno ugrožava, plaši, nervira ili muči”.

Kejt Midlton i princ Vilijam nedavno su izjavili da se plaše za bezbednost svoje dece nakon što je otkriven fotograf koji je iz gepeka automobila fotografisao princa Džordža na igralištu.

Odnedavno paparaci su uveli i novine - dronove. Javnosti su poznata dva slučaja dron-paparaca. Da se nešto čudno dešava prva je primetila Majli Sajrus, koja je čak objavila video na svom Instagram nalogu, dok je pod sličnom prismotrom bila i Selena Gomez. Kako prenose svetski mediji, slučaj drona neće biti zabranjen jer bi se time ograničilo pravo fotografa na rad.

I priča Kajli Džener se prepričava. Rijaliti zvezda je imala saobraćajnu nesreću, a čim je izašla iz automobila, paparaci su nasrnuli na nju.

A tek je leto prilika za slučaj(eve) “nudistička plaža”. Nedavno je jedna naša glumica udarila novinarku zato što ju je slikala na nudističkoj plaži. Udarac je nedopustiv, a slikanje na nudističkoj isto tako. Na svu ovu hajku poznati imaju samo jedan odgovor - srednji prst.

Da ne bude da su paparaci redom zlikovci, često se dešava da poznati napadnu njih jer im zasmetaju kada izoštre svoje objektive ispred restorana i kapija njihovih vila.

Plaši se za Džordžovu bezbednost

KAJLI DŽENER

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.