U Šabac na rokenrol!

24 Sata (Serbia) - - BEOGRAD / VODIČ - A. Kalaba

Šabački letnji festival (ŠLF) u svom 14. izdanju menja koncept i od 29. do 31. jula ljulja Tvrđavu sa dve bine. Zvezde su Bajaga i Instruktori, Who See, S.A.R.S, Van Gogh, Ničim izazvan, Hladno pivo, Marčelo...

ŠLF - Poštovanje za sve učesnike i izazov za sve nas. Borimo se sa ove strane ukusa protiv onog neukusa. Sviraćemo aktuelne pesme sa albuma “Ako stanemo, gubimo sve”. Drago mi je da je ŠLF dobio novo odelo i da se stvari u Srbiji decentralizuju. Nije sve u Beogradu i Novom Sadu, i drugi gradovi se bude. S obzirom na krizu u zemlji ne verujem da će svi mladi moći da idu na more. Nadam se da je muzika ono što će krasiti Šabac ovog leta. Jedva čekamo da se poklonimo muzici rekao je Đule Van Gogh.

Međutim, ima noviteta koji bi ŠLF trebalo da učine “još više kul festivalom”.

Najnepopularniji je, očekivano, plaćanje ulaznica, dok je prošle godine bio besplatan ulaz. Sada je cena trodnevne festivalske ulaznice 1.000 dinara, dnevne karte su 400, dok je za trodnevno kampovanje, uz festivalsku ulaznicu, potrebno izdvojiti 1.800 dinara.

S druge strane, po toj ceni dobijate PETAK, 29. JUL

Sprž

Eleven

Zvonko Bogdan

Bajaga i Instruktori

Who See

SUBOTA, 30. JUL

Slonz

VIP

Atheist Rap

S.A.R.S.

Van Gogh

NEDELJA, 31. JUL

Kofein

Siempre Peligroso

Ničim izazvan

Hladno pivo

Marčelo i Napeti Quintet i duplo više muzike - pored glavnog stejdža, ŠLF uvodi i parti arenu, u kojoj će nastupati DJ face kakve su The Beatshakers, Daren Emerson, Marko Nastić, Lea Dobričić... Najavljeni su i razni prateći sadržaji - radionice, Guitar Hero kutak, “berza” starih ploča...

ŠLF je ove godine posvećen najvećem gospodinu rokenrola Vladi Divljanu - svi izvođači će obraditi i izvesti po jednu pesmu iz njegove bogate karijere, a uvertira u festival je izložba „Vlada Divljan – Evergreen“u Kulturnom centru Šabac.

Svi izvođači obradiće i odsvirati po jednu pesmu Vlade Divljana

SATNICA

19 19.45 20.30 21.45 23.30

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.