SMS VESTI

24 Sata (Serbia) - - ORT -

PORAZ - Srpski teniseri Novak Djoković i Nenad Zimonjić eliminisani su u prvom kolu Rodžers kupa u konkurenciji dublova, pošto su poraženi od kanadskog para Filip Bester/Adil Šamasdin sa 5:7, 6:4, 2:10.

ABA - Slovenački košarkaški klubovi Union Olimpija i Helios Sans izgubili su pravo da učestvuju u narednoj sezoni regionalne ABA lige.

BAJERN - Naš košarkaš Vladimir Lučić i zvanično je postao igrač Bajerna, s kojim je potpisao ugovor na dve godine.

OLIMPIJAKOS - Naš košarkaš Nikola Milutinov i naredne sezone nosiće dres Olimpijakosa, pošto je klub iz Atine ipak odlučio da ga zadrži.

TOFAŠ - Samo dan nakon raskida ugovora s minhenskim Bajernom, Vasilije Micić potpisao je jednogodišnji ugovor s turskim Tofašom.

RIO - Odbojkašice Srbije otputovale su juče sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla” u Sakuaremu, kamp Odbojkaške federacije Brazila koji se nalazi nedaleko od Rio de Žaneira. Naše odbojkašice će u njemu ostati do 3. avgusta, kada će se uputiti u olimpijsko selo.

FIFA - Predsednik FIFA Đani Infantino insistira na tome da se od 2026. na svetskim prvenstvima poveća broj reprezentacija sa 32 na 40.

OSIPANJE - Plejmejker Aleksandar Cvetković i krilo Edo Murić napustili su KK Partizan. Cvetković će karijeru nastaviti u španskoj Manresi, a Slovenac u turskom Banvitu.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.