(a stiže i osmi naslednik)

24 Sata (Serbia) - - ŠOU -

Džegeru će to biti osmo (zvanično) dete, a zanimljivo je da nijedno dosad nije krenulo njegovim stopama.

KARIS DŽEGER (45)

Karis je ćerka Mika Džegera i tamnopute pevačice i glumice Marše Hant, kojoj je navodno posvećena pesma “Brown Sugar”. Njihova ljubavna priča, doduše, nije baš bila slatka - Karis je dete iz tajne veze, pa je roker pokušavao da porekne da je on otac. Ipak, danas su, čini se, vrlo bliski. Karis je danas poznata i kao jedina Džegerova ćerka koja nije otišla u manekenke, već je glavna pametnica u porodici sa diplomom Jejla i karijerom u filmskoj produkciji. Udata je i ima dvoje dece.

ŽADE DŽEGER (44)

Džejdina majka je Bjanka Džeger,

Mikova prva žena s kojom je bio u braku osam godina. Džejd je bila model, a sad je kreatorka nakita i enterijera. Prava je šoubiz princeza, druži se sa Kejt Mos i Lili Alen, bila je u šemi sa Farelom Vilijamsom dok je bila u dugoj vezi sa DJ-em Denom Vilijamsom, a sad je udata za DJ Adrijana Filarija... Njena ćerka Asisi podarila je pre dve godine deda Miku i prvo praunuče, a zanimljivo je da je tad i Džejd dobila svoje treće dete, malog Reja.

ELIZABET DŽEGER (32)

Lizi Džeger, prva ćerka Mika i supermodela Džeri Hol, nasledila je najbolje od svojih roditelja. Sa samo 14 je stala na modnu pistu i od tada se svetski brendovi otimaju za nju. Ocu je zadavala glavobolje golišavim fotkama na naslovnicama, a izazvala je skandal kada su objavljene fotografije iz londonskog kluba na kojima su

Elizabet i njen tadašnji dečko

Kalum Best (inače sin pokojnog

Džordža Besta, legendarnog fudbalera Mančester junajteda) snimljeni usred seksa. Inače, Lizi je bila i u vezi sa Šonom Lenonom, sinom Džona Lenona.

DŽEJMS DŽEGER (30)

Džejms Džeger, stariji sin Mika i Džeri Hol je glumac i tek stiče reputaciju šmekera, mada se nedavno oženio dugogodišnjom devojkom Anuškom Šarmom. Zasad je igrao manje uloge u “Sex &

Drugs & Rock & Roll”,

“Mr Nice” i “Stealing Summers”, kao i jednu od glavnih u seriji “Vinyl” koja se bavi rokenrol scenom sedamdesetih. Ipak, kaže da mu muzika nikad nije bila bitan momenat u životu.

DŽORDŽIJA MEJ DŽEGER (24)

Prelepa Džordžija krenula je stopama svoje mame Džeri Hol i starijih sestara, ali čini se da bi mogla i da ih nadmaši kada je u pitanju karijera modela. Najbolja je drugarica

Kare Delavinj, sluša Guns N’ Roses, obožava Grejs Džons i želela bi da bude fotograf.

GABRIJEL DŽEGER (18)

Ni najmlađi član DžegerHol porodice izgleda neće krenuti očevim stopama - Gabrijel je navodno izuzetno talentovan za slikarstvo, a glavna inspiracija su mu njegove prelepe sestre.

LUKAS DŽEGER (17)

Lusijana Giminez, brazilska voditeljka, DNK testom morala je da dokazuje da je Džeger otac malog Lukasa jer je pevač poricao da je imao aferu s njom dok je bio u braku sa Džeri Hol. Danas je dovoljno pogledati ovog tinejdžera i konstatovati fizičku sličnost sa slavnim ocem. Sudeći po imidžu, možda će upravo mali Lukas naslediti oca na rokenrol polju.

Mik Džeger juče je napunio 73. godine kao jedna od rokenrol ikona, ali i kao otac, deda, pradeda

i budući otac! Budući jer je pre nekoliko dana potvrđeno da je njegova

devojka, 29-godišnja američka balerina Melani

Hamrik, trudna.

LUKAS

DŽEJD

DŽEJMS

GABRIJEL, ELIZABET, DŽORDŽIJA I KARIS

A. Kalaba

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.