Danijela i Martin dobili “mali dvorac” od “Blic fondacije”

24 Sata (Serbia) - - AKTUELNO / SVET / EKONOMIJA - Kk

SRCE - Niškim naseljem 9. maj odjekivala je himna „Bože pravde“, koju je pre dva dana otpevala Danijela uz pratnju na trubi svog mlađeg brata Martina i najboljeg srpskog trubača Dejana Petrovića.

- Presrećni smo što smo se vratili u dom iz kojeg smo morali da se iselimo jer nam je voda ušla u sobe i uništila zidove i nameštaj. Zahvaljujući „Blic fondaciji“, sada smo opet svi zajedno u našoj obnovljenoj kući koja je pravi mali dvorac - pohvalio se Martin Mitrović (10) gostima iz „Blic fondacije“i svom idolu Dejanu Petroviću, vođi orkestra „Big bend“.

Martin je sa sestrom Danijelom (12) i ocem Miodragom (40) skoro godinu i po dana živeo u stanu punom bubašvaba, bez frižidera i normalnih uslova za odrastanje, budući da su podzemne vode teško oštetile kuću u kojoj su živeli u niškom naselju „9. maj“.

Danijela je prošle godine u razgovoru sa reporterom „Blica“poželela da ima roze sobu sa lepim nameštajem. Želja joj se ostvarila.

„Blic fondacija“će do kraja ove godine obezbediti sve uslove za srećno i zdravo odrastanje za decu iz još 20 socijalno ugroženih porodica.

DANIJELA I MARTIN

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.