Udoban, ženstven i seksi

24 Sata (Serbia) - - STIL - Lj. Krstić

Najvreliji letnji trend je toliko udoban, ženstven, a opet seksi, da jedva čekamo da zaživi i u Srbiji. Gotovo da nema poznate žene u Holivudu koja ovog leta nije šetala kombinezon.

TREND - Kombinezoni su se proteklih godina provlačili po modnim pistama tu i tamo, da bi svoj vrhunac doživeli prošle godine. Međutim, poznate cice tek ove godine počele su da luduju za ovim odevnim komadom. I mi ih u tome u potpunosti podržavamo, jer odgovarajući model može da učini čuda za figuru i čak da izgleda elegantnije od haljine.

S druge strane, u pitanju je jedan od najudobnijih odevnih komada - zamislite samo, šetate ulicom, a ne morate da razmišljate da li vam se nešto ispasalo, da li će vetar da podigne suknju ili ćete da pokažete više nego što želite kada sednete.

Ujedno je i veoma jednostavan i zahvalan za kombinovanje, pa tako isti kombinezon možete da nosite i sa patikama i sa štiklama, samo sa satom ili sa upečatljivim nakitom. Dodavanje kaiša je uvek plus kada želite da istaknete ženstvenu figuru.

Najpopularniji su modeli sa dugačkim nogavicama koji imaju kratke rukave, ali kraće verzije mogu da budu dobar odabir za odlazak na bazen ili neku opušteniju priliku. Kada su kratke verzije u pitanju, šareni print je u redu, ali izbegavajte modele sa dugim nogavicama u šarama.

Što se materijala tiče, u obzir dolazi baš sve, ali bi bilo dobro da izbegavate materijale koji se mnogo gužvaju kao što su lan i pamuk. Za lepršave modele idealna je viskoza, dok za one ozbiljnije birajte nešto deblji materijal. Teksas je ove godine apsolutni “must have” i savršeno se složio sa trendom kombinezona.

Ipak, postoji nekoliko grešaka koje bi zaista trebalo da izbegavate, a na prvom mestu su preuski krojevi. Ako želite da istaknete figuru, za to postoje drugi načini, nema potrebe da rizikujete da izgledate pomalo jeftino, što će se sigurno desiti ako nabacite pretesan kombinezon. Budući da su široke nogavice idealne za leto, a ujedno su i moderne, mi vam savetujemo da se odlučite baš za takav model i da ga kombinujete sa štiklama srednje visine.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.