Jednom kul - zauvek kul!

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - I. Stojanovllll

Vreme je neumoljivo, ali ove rok i pop legende se ne obaziru na to.

ŠMEKERČINE - Pank legenda Džoni Roten (60) zna kako se stari dostojanstveno, pa je u potpunosti promenio svoj stil oblačenja i nosi široke stvari u kojima se oseća komotno. Osim očigledne fizičke promene, Džoni sada uživa u potpuno drugačijim stvarima. Nedavno je izjavio da obožava da igra Bingo i da sluša Bi Džiz.

- To je sredovečna kriza, ali sve u životu je kriza - rekao je.

Objasnio je da povremeno i dalje pravi gluposti, i da ga supruga Nora s kojom je u braku već 30 godina vraća u normalu.

- Pao sam na ulaznim vratima pijan i onesvestio se. Nisam zatvorio vrata, a ona se probudila i udarila me je tiganjem - rekao je Roten.

Kim Vajld je pre 35 godina bila u vrhu muzičke scene, a muškarci su maštali o pet minuta nasamo sa njom. Danas ima 55 godina i, kako kaže, “ima zadnjicu kao Džej Lo”. Iza sebe ima nervni slom, vanzemaljce i čuveno pijanstvo u metrou. I dalje nastupa i teško da će ikada odustati od muzike.

Zbog Debi Hari sve plavuše su počele da se predstavljaju kao Blondi. Žena, čija pesma “Call me” se i dalje sluša i prerađuje, danas ima 71 godinu i jedna je od retkih koja može da pozira pored razgolićenih, nabildovanih frajera, a da to nije neukusno.

Čak 40 godina pošto je Blondi našla svoje mesto na njujorškoj muzičkoj sceni, Debi je i dalje simbol buntovnice koja je opstala u muzičkoj industriji ne zahvaljujući fizičkom izgledu, već talentu i stavu. Ona je u pank uvela pop elemente. Koristila je (ali minimalno) usluge plastičnih hirurga i veruje da dobre kreme prave čuda. Ipak, mladolikost joj nije toliko važna. Kako kaže, najgore je kad se ubaciš u kolotečinu.

- Moraš da gledaš oko sebe, puštaš nove stvari da utiču na tebe. Mnogi ljudi izaberu svet u kojem žive i u njemu im je udobno, što može da bude katastrofalno - kaže Debi.

Sobe tinejdžerki su 80-ih bile izlepljene posterima Sajmona Le Bona. Danas, pevač ima 57 godina, ali i dalje nastupa sa bendom “Duran Duran”.

DŽONI ROTEN

DEBI HARI

SAJMON LE BON

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.