Za vikend idemo retro

24 Sata (Serbia) - - BEOGRAD / VODIČ - A. Kalaba

Pred nama je vikend u kojem brišemo prašinu s ploča, slavimo serijal već kultnih žurki, slušamo uživo hitove Ejmi Vajnhaus... Evo preporuka.

PRAŠNJAVIH PLOČA PARTY

Petak, Barutana

Povratak u zlatno doba tehna u trećem izdanju serijala „Prašnjavih ploča party“. Prašinu s ploča briše legenda domaće DJ scene Gordan Paunović i sve aktivniji Mark Wee, kao i predstavnici mlađe generacije DJ-eva Alexandar Ivković i Luka Concrete, koji će nastupiti u okviru b2b seta. Novi momenat je i to što će svi vlasnici prašnjavih ploča imati priliku da svoje vinile menjanju među sobom. Ulaz je besplatan do ponoći, a nakon toga 500 dinara.

DOMAĆE OSAMDESETE

Subota, KST bašta

DJ Lapac režira još jedno veče osamdesetih, koje već 30-ak godina puni klub i edukativno deluje na nove naraštaje. Bazirano je na najvećim hitovima bendova ex-YU scene iz ‘80. (EKV, Haustor, Idoli, Šarlo Akrobata, Azra, Riblja čorba, Partibrejkers, Bajaga, Dino Dvornik, Đavoli, Film...) i prošarano s ponekim hitom novije produkcije (Hladno pivo, LET 3, Plejboj, DLM, Goblini, Atheist Rap, Familija...).

MASHUP OR SHUTUP ROĐENDAN

Petak, Povetarac

Prošlo je šest godina od prve Mashup or Shutup žurke koja je počela upravo na brodu „Povetarac“i svi su pozvani da se vrate na mesto zločina. Domaćin rođendanskog izdanja biće ME-HIGH-LOW.

CEO ZON

Petak, KPTM

Luccano Hillfinger, aka Luka Mišnić, publici poznat kao Luća iz „Velikog brata“, objavio je drugi album pod nazivom „Ceo zon“, na kojem mu gostuju Bvana, Prti Bee Gee, Monogamija, MC Ema i LP Eazy. Sve njih srešćete na koncertnoj promociji u KPTM, a podrška je DJ BAAD MAAN.

AMY’S HOUSE BEER GARDEN

Petak-nedelja, Ada

Zagrevanje u petak ide uz Garden Mainstream trio, da bi nas onda razmrdao Band X, AC/DC Tribute band. Subota donosi zanimljiv program uz svirke Ledge, Iskaz i (Ne)moralni Balašević Trubite band, a nedelja je rezervisana za matine žurku na kojoj će muziku birati Rade Banyan i Groovyman. Subota, Bitef art Summer Stage

Tribute band to Amy Winehouse, sastavljen je od vrhunskih muzičara. Cena karte je 300 dinara, a nakon koncerta Amy’s House nastupa bend Girls, Boys and Toys.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.