Klock: DJ nastup je terapija

24 Sata (Serbia) - - BEOGRAD / VODIČ -

LOVE - Mnogo puta u svojoj prošlosti mislio je da će ga uspeh zaobići, ali život je za njega imao drugačije planove. Ben Klock je danas tehno titan i jedinstveni di-džej, koji već dve decenije puni klubove širom sveta, a 5. avgusta dolazi da zajedno s fanovima Hajneken Lovefesta proslavi 10. jubilarno izdanje festivala ljubavi.

- Uvek sam uzbuđen kada nastupam pred velikom publikom jer njihova energija definiše moj izbor muzike za veče. Želim da čestitam rođendan Lovefestu i jedva čekam da ga svi zajedno proslavimo.

Kako se stvarno osećaš kada nastupaš?

- Tu može biti mnogo različitih osećanja, što zavisi od mnogo stvari kao što su mesto, zvuk, publika, šta mi se trenutno događa u životu i slično. Biti na stejdžu može da bude svojevrsna terapija ako prolaziš kroz teške trenutke. Mogu se osetiti najlepša osećanja kada se savršeno povežeš s publikom i zaboraviš na sve ostalo. Ponekad osećam da je sve ispod neverovatnog neprihvatljivo za mene.

Šta voliš da slušaš kada samo hoćeš da se opustiš?

- Najčešće tišinu, prirodu. Ili nešto potpuno drugačije od tehna, kao što je, trenutno, Lučio Batisti, jedan italijanski pevač.

BEN KLOCK

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.