Grujić dobio potres mozga, ne seća se meča sa Čelsijem

24 Sata (Serbia) - - SPORT - Vi

AMNEZIJA - Marko Grujić zadobio je potres mozga u prijateljskom meču između Čelsija i Liverpula (1:0), koji se odigrao u kalifornijskom gradu Pasadeni. Grujićev odličan zalet u Liverpulu, i par odličnih partija začinjenih golovima, pokvario je Bertran Traore, vezista Čelsija.

- Moj najveći problem posle ove utakmice je što je Grujić u bolnici. Ne može da se se seti ničega - istakao je Jirgen Klop, trener Liverpula.

Srpski derbi, odigran preko Atlantika, obilovao je žestinom i grubim startovima. Posle jednog takvog, vazdušnog sa Traoreom, Grujić je ostao na travi.

- Nadam se da nije ništa ozbiljno, ali on je mlad igrač i nije dobro kada se nađe u ovakvoj situaciji. Dueli poput ovog se dešavaju. Nije bilo namere, ali svejedno, ovo što se desilo Marku nije dobro za nas - jasan je nemački stručnjak.

Grujić je jučerašnji dan proveo u bolnici na ispitivanjima, a u Liverpulu su posumnjali da se radi o potresu mozga pošto je jedan od simptoma upravo kratkotrajna amnezija. Grujića su izveli sa terena u 43. minutu.

Liverpul igra u SAD Internacionalni kup šampiona. U nedelju „redsi“igraju protiv Milana, a 6. avgusta igraće protiv Barselone. Ako sve prođe kako treba, moguće je da će Gruja makar na kratko da zaigra protiv Katalonaca.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.