Ona bi mogla da bude lujka koja će razmrdati Holivud

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - A. Kalaba

STAV - Margot se u Holivudu pojavila kao australijska tinejdž zvezda kad je imala 21 godinu, na audiciji za seriju “Čarlijevi anđeli”, ali su je producenti ubacili u “Pan Am” s Kristinom Riči koja je istrajala samo jednu sezonu. Neka šira publika registrovala ju je tek u filmu “Vuk sa Volstrita” kao seksepilnu ženu glavnog junaka (Leonardo Dikaprio). I bio je to pravi bum. - Ona je Skorsezeovo najjače otkriće od Keti Morijarti u “Razjarenom biku”. Robi je zabavna, opasna i razvaljuje u svakoj sceni u kojoj je - pisali su kritičari.

S takvom “brejkautom”, za mladu glumicu su sva vrata bila otvorena, a ona kaže da je shvatila da je uspela - kad su ljudi konačno počeli da izgovaraju pravilno njeno ime, sa “t”. U “Fokusu” se našla sa Vilom Smitom, ona je Džejn u novom “Tarzanu”, a najviše pažnje svakako, izaziva njena uloga Harli Kvin, prve dame “Suicide Squada”, koja će je, izvesno, vinuti u sam vrh Holivuda.

- Harli je jeziva, nasilna, luda - sve što ja želim da budem našalila se Margot, koja će biti prva glumica koja je oživela na velikom platnu ovu neobičnu strip heroinu. Kul, zar ne?

I Margot je, čini se, baš kul - i privatno. Sama je utabala svoj put do zvezda, ali vrlo je na zemlji. Jako je bliska s porodicom, ima rođenog brata s kojim se smeje dok ne izgubi dah. Živi s dečkom Tomom Akerlijem, mladim britanskim rediteljem, i još četvoro cimera, idu zajedno na utakmice, izlaze, putuju kao pravi bekpekeri... Doduše, sad su mala smetnja paparaci i njeni angažmani, putovanja i sve drugo što ide uz slavu.

Ona tvrdi da je tajna takve veze u tome da nikad ne dozvoljava da prođe više od tri nedelje a da ne vidi svog dragog. Kaže da ne voli da troši mnogo para na krpice i bilo šta drugo što joj nije neophodno, ali uspeva da zablista na svakom crvenom tepihu. Druži se sa Karom Delavinj i baš kao i slavnu manekenku, briga je šta ko misli.

Što se seksizma tiče, njen stav je jasan - tu je i spremna je da dokaže da nije samo lepo lice i seksi telo.

- Mislim da je golotinja samo zbog golotinje sramna. Ako ubace seksi scenu samo da bi devojka skinula brus, to je grozno. I to se uvek vidi. S druge strane, grozno mi je i kada neko ko bi u stvarnom životu bio go u datoj situaciji u filmskoj sceni ostane u donjem vešu ili prekriven čaršavima. To prikrivanje me jednako iritira - kaže Margot.

Zapamtite ime Margot Robi. Na prvi pogled još jedna od plavokosih lepotica koje se trude da nađu svoje mesto pod suncem Holivuda. Na drugi - totalna šizika koja će po moći transformacije možda uspeti da parira Šarliz Teron. Ima 26 i spremna je da razmrda svet.

MARGOT

ROBI

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.