Televizija u svim sobama uz jednu pretplatu

24 Sata (Serbia) - - AKTUELNO / SVET / EKONOMIJA - SBB

Širok izbor kanala, dodatni napredni servisi, televizija u svim sobama za jednu pretplatu, mogućnost kombinovanja s drugim servisima - internetom i telefonijom uz dodatnu uštedu, kao i sjajni sportski kanali, prednosti su SBB kablovske televizije. Ovog leta u SBB-ovoj ponudi digitalna televizija je samo 990 dinara mesečno čak 6 meseci.

60 kanala koje svi traže u osnovnoj ponudi

Već u osnovnoj ponudi SBB-a nalazi se više od 60 najtraženijih filmskih, serijskih, zabavnih, edukativnih, informativnih i sportskih kanala. Sve to na jednom mestu uz mogućnost gledanja televizije na više televizora uz jednu pretplatu.

Još više sadržaja s digitalnom televizijom

Svi korisnici koji žele više kanala i različitih sadržaja mogu da izaberu digitalnu televiziju sa više od 170 digitalnih kanala i najvećim izborom od 37 kanala u visokoj rezoluciji (HD) u Srbiji.

Dodatne funkcionalnosti za potpuno uživanje

Televizija u svim sobama je dostupna i korisnicima digitalne televizije. Pored toga, na raspolaganju su i brojne napredne funkcije: elektronski programski vodič, video klub s velikim brojem novijih filmova i serija, TV unazad 72 sata, snimanje i pauziranje programa, radio-kanali, kao i mogućnost gledanja televizije van kuće preko računara, tableta ili smart telefona - D3GO.

Uživaj više, a plaćaj manje!

Sve ove prednosti digitalne kablovske televizije očekuju nove SBB korisnike u najboljoj letnjoj akciji i uz najveće uštede do sada. Specijalna pogodnost je i Pickbox usluga, koja je besplatna u Trio gold paketima, a korisnicima omogućava gledanje više od 3.000 sati najpopularnijih svetskih premijera i hit serija.

Letnja vruća SBB akcija traje do 31. avgusta!

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.