Partizan vraća Marka Nikolića?

24 Sata (Serbia) - - SPORT - Mmv

SMENA - Fudbaleri Partizana ostali su bez četvrtog trenera u samo godinu i po dana, nakon što je Ivan Tomić podneo ostavku posle poraza od Napretka sa 3:1.

Kao prvi pik za novog trenera spominje se Marko Nikolić, koji je i započeo začaranu seriju otkaza nakon što je otišao s klupe crno-belih 2015. godine. Na njegovo mesto je tada došao Zoran Milinković, koga je zamenio Ljubinko Drulović, a njega Tomić. Sportski direktor Partizana Ivica Iliev priznao je da je potez Tomića bio iznenađujuć i da je klub sada u problemu.

- Izuzetno neprijatan i težak trenutak za nas. Sigurno da niko u klubu nije razmišljao na ovaj način. Pre svega zato što smo i dalje svi, počev od mene, ubeđeni da smo napravili dobar posao i da smo stvorili i tim ljudi u struci i igrački kadar koji je spreman da donese Partizanu odgovarajuće rezultate. Nažalost, veoma brzo smo udarili u zid, sad je trenutak da se promešaju karte i da se krene u nekom drugom pravcu - kaže Iliev.

On je priznao i da je početak sezone izgledao izuzetno dobro i da ne zna zbog čega je nastao problem, ali da je svakako „najlakše samo ustati i otići“.

- I kad sve izgleda lepo, postoji neki razlog zašto je trenutno loše. Dajemo sve od sebe da shvatimo koji je to razlog - kaže Iliev.

Prema najavama, crno-beli će dobiti novog trenera do kraja ove sedmice.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.