Sve što treba da znaš o Lovefestu!

24 Sata (Serbia) - - НАСЛОВНА СТРАНА - I. Stojanov

Iako nas još samo dan deli od početka najvećeg rođendanskog izdanja Heineken Lovefesta, u Vrnjačkoj Banji je već počela festivalska groznica.

Do početka najvećeg rođendanskog izdanja Heineken Lovefesta u Vrnjačkoj Banji ostao je još jedan dan, ali je festivalska groznica već počela. Ulaznice su gotovo rasprodate, smeštaj se može pronaći još samo u Lovefest kampu, a organizatori su ukazali i na važne informacije koje je potrebno znati ako posećujete Vrnjačku Banju od 4. do 6. avgusta.

ŽURKA - Kapije Lovefesta biće otvorene svakog festivalskog dana od 18 sati, a program počinje već u 19 i traje do 7 ujutru. Pre noćnog muzičkog programa u vrnjačkom parku, posetioci će imati priliku da od podneva do 18 sati uživaju na dnevnim žurkama na H2O stejdžu u okviru gradskog olimpijskog bazena.

Selfi štapovi su ok, ostavite maske i lasere kod kuće

Na deseto izdanje Lovefesta nećete moći da uđete sa laserima, maskama ili kućnim ljubimcima, a ovog puta selfi štapove ne morate ostavljati kod kuće. Na festival je moguće ući samo uz jednodnevnu kartu ili festivalsku narukvicu, a zamena ulaznica za narukvice biće moguća od 4. avgusta u 15 sati na Info pultu ispred ulaza na festivalsku lokaciju. Za osobe sa invaliditetom obezbeđen je poseban ulaz, a savetuje se kretanje uz pratnju.

Tokeni su jedina valuta plaćanja na ostrvu ljubavi

Kao i prethodne godine i ovog leta na Lovefestu hrana, piće, suveniri i razne usluge i aktivnosti moći će da se plate jedino Lovefest tokenom. Tokeni će od početka pa do kraja zvaničnog dela programa tokom sva tri dana moći da se kupe u Token kućicama koje će biti postavljene po čitavoj festivalskoj lokaciji. Svaki posetilac može da kupi najmanje jednu tablu tokena. Vrednost jedne table tokena je 500 dinara, a sistem naplate tokena je samo gotovim novcem.

Uz koga ćete partijati?

Decenijsko izdanje Lovefesta 4. avgusta otvoriće Sven Vath, a uz njega će nastupiti Ilario Alicante, Markus Fix i Daniel Stefanik, kao i Vlada Janjić. Na Fire Stage dolaze i Ben Klock, Pan-Pot, Ellen Alien, Marttin Butrich, kao i Marko Nastić, Marko Milosavljević i Dejan Milićević koji će prvi put posle pet godina zajedno nastupiti i pokazati zašto su i dalje legendarni izvođači na ovim prostorima.

Ljubitelje gitarskog i hip-hop zvuka čekaju Edo Maajka, Rambo Amadeus, Marčelo, Partibrejkersi, Irie Fm, Disciplin A Kitschme, E Play i više od 40 izvođača.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.