SMS VESTI

24 Sata (Serbia) - - AKTUELNO / SVET / EKONOMIJA -

UŽAS - Dva muškarca su poginula, a četiri osobe, među kojima je i trudnica, povređene su u nesreći koja se dogodila sinoć oko 22 sata u mestu Tubići između Požege i Kosjerića.

PUCNJAVA - Policija je uhapsila N. L. (29), koji je osumnjičen da je upucao S. M. (29) u Ulici Koče Kapetana juče oko 17.50 sati, saznaje "Blic". S. M. je zbrinut na reanimaciji zbog četiri prostrelne rane, dok je devojka, koju je pogodio zalutali metak, stabilno.

AUTOPUT - Ministarka

Zorana Mihajlović otvorila je novu deonicu autoputa od Kragujevca do Batočine. Dosad je do uključenja na koridor 10 izgrađeno 15 kilometara puta od ukupno 24 kilometra. Rok za završetak radova je 2017. godina.

TARA - Na području Nacionalnog parka Tara, u okviru projekta Svetske organizacije za prirodu (WWF) o očuvanju vrste, uspešno su uhvaćena, a zatim i markirana tri mrka medveda - dve ženke i jedan mužjak.

PUČ - Neuspeli pokušaj vojnog puča i zbacivanja vlade predsednika Redžepa Tajipa Erdogana koštalo je ekonomiju Turske najmanje 300 milijardi lira (90 milijardi evra).

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.