SMS VESTI

24 Sata (Serbia) - - SPORT -

TRAGEDIJA - Dvojica mladih fudbalera Maribora, koji nastupaju za B tim, stradali su u nesreći kad se automobil u kojem su se nalazili pri velikoj brzini zakucao u semafor. Mediji prenose da su poginuli vozač Damjan Marjanović (20) i 21-godišnji fudbaler iz Srbije Zoran Baljak, koji je sedeo na zadnjem sedištu.

REVANŠ - Fudbaleri Vojvodine otputovali su u Belorusiju, gde će sutra (19.45 sati) protiv Dinama iz Minska odigrati revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Meč u Novom Sadu završen je rezultatom 1:1, a odlučujuća utakmica neće se igrati u Minsku, već u Brestu, pošto stadion Dinama nije spreman.

PARTIZAN - Fudbaleri Partizana dobiće danas novog trenera. To je konačna odluka posle sastanka rukovodilaca kluba iz

Humske 1.

BRUKA - Vaterpolisti Srbije nisu bili oduševljeni dugim putovanjem do Rio de

Žaneira na Olimpijske igre, a nezadovoljstvo je preko zvaničnog sajta ispoljio Filip Filipović. “Završilo se i ovo putovanje za Montevideo, u ovom slučaju za Rio. Preživeli smo 33 sata puta. Nemam komentar na naš odlazak lou kost kompanijom do Dubaija i posle 14 sati leta, ali je bitno da smo stigli”, naveo je, između ostalog, Filipović.

ODBOJKA - Naš odbojkaški reprezentativac Aleksandar Atanasijević ipak će morati da bude podvrgnut operaciji leve noge. On će odsustvovati sa terena minimum dva meseca.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.