Najtužnija BG kuca je pronašla sreću!

24 Sata (Serbia) - - НАСЛОВНА СТРАНА - Lj. Krstić

Beatris, šnaucerka koja je početkom marta ostala bez vlasnika u strašnom požaru na Novom Beogradu, konačno je našla novi dom.

HEPIEND - Beatris je kuca zbog koje je u jednom trenutku ceo Beograd bio na nogama. Ova šnaucerka ostala je bez vlasnika u požaru na Novom Beogradu u martu koji je usmrtio majku i sina, nakon čega je dugo zavijala i cvilela ispred zgrade, pala u depresiju i odbijala da jede.

Zbrinuta je u “Veterini Beograd”, imala je i upalu mokraćne bešike, a zbog činjenice da ima između sedam i osam godina veterinari su se brinuli kako će je uopšte udomiti. Bea je, ipak, pokazala da je pravi borac i upela je da izađe iz depresije zahvaljujući divnim ljudima koji su se starali o njoj. Izlečena je i bila je spremna za novi dom. To se i desilo, i ne samo da sada ima nove vlasnike već je Bea uspela da uđe u Evropsku uniju pre svih nas!

Naime, na Fejsbuk stranici “Bete Beograd”, udruženja koje je aktivno radilo na udomljavanju ove, ali i još velikog broja drugih kuca, osvanula je srećna vest da je Bea udomljena u Sloveniji. I to kod ljudi koji imaju iskustva sa šnucerima, pa Bea sad ima i nove vlasnike i sjajno društvo.

- Zadatak Bete bio je da je prebacimo u novi dom, a ja sam imala zadovoljstvo da je odvezem, predam novoj porodici i prisustvujem početku njenog novog života. Ipak, najviše hvala porodici Žolnir koja je otvorila vrata svog doma, ali i srca, i pustila Beu da se tu odomaći - kaže zadovoljna Jelena Veselinov iz Udruženja Beta za sajt Životinje.rs.

Porodica Žolnir ima iskustva sa šnaucerima

Beatris je dugo

cvilela ispred zgrade očekujući

svoje vlasnike koji su, nažalost, stradali u požaru

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.