OLIMPIJSKI KUTAK Kapi obećali dane radosti u Iteni Riju

24 Sata (Serbia) - - SPORT - D. Bužić

Groznica Olimpijskih igara se pojačava, pred medijima su se pojavili članovi srpske ekspedicije, a ispred svih je stao predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac.

HRABRO - Uz njega i kapiteni Novak Đoković, Miloš Teodosić, Sonja Petrović, Živko Gocić i Ivana Maksimović, kao i Damir Štajner, šef misije olimpijaca.

- Loptice su sa Australijan opena, to mi odgovara. Trenirao sam sa Troickim i Zimonjićem. U dublu ću igrati sa Zikijem. Odlučio sam da se prilagodim za dubl, odigrao sam ih jako malo, priznajem da sam ispao iz ritma pozicioniranja. Nadam se uspehu - poručio je Nole.

Ivana Maksimović Anđušić odličnog je raspoloženja.

- Bio mi je san da nosim zastavu, velika je čast to učiniti posle Vladimira Grbića i Novaka Đokovića. Spremne smo na sve, pa i na zika virus. Brige nema ni kada se spominje antidoping komisija, tu smo da otvorimo vrata - istakla je Ivana.

Košarkašica Sonja Petrović ponosna je na našu delegaciju.

- Srpska ženska košarka će dati maksimum, želimo da budete ponosni na nas. Razmišljam samo o sportskim rezultatima, nuspojave me ne pogađaju - tvrdi Petrovićeva.

Zlatni „delfin“Živko Gocić uvek je pozitivan.

- Sreća je biti nosilac olimpijske medalje, čast je za sve nas što smo ovde. Naš stil se ne menja, očekujemo nastavak niza. Teško je kada imate toliko uspeha iza sebe, što treba opravdati - podvukao je Gocić.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.