Ališa sina hrani kao pticu, to ni Holivud ne može da svari

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - I. Stojanov

Ališa Silverston je na filmu debitovala još 1993. u erotskom trileru „The Crush“, ali je svi pamte po spotovima grupe Aerosmith i po filmu „Clueless“. Odjednom je, u jeku slave, nestala s radara.

BIZARNO - Danas Ališa retko dobije neku ulogu, ali se zalaže za prava životinja, za očuvanje okoline i promoviše vegetarijanstvo i prirodnu kozmetiku. Kako je svojevremeno rekla za „The Guardian“, više voli da svoju slavu koristi za dobre ciljeve nego za promovisanje površnih vrednosti.

- Odlučila sam da svoju slavu iskoristim za nešto što mi je jako važno. Pokušala sam da promenim svet, da učinim stvari boljima za decu, zemlju, životinje. Nisam obraćala pažnju na karijeru, već na nešto drugo - rekla je.

Ipak, ona nije nemeravala da se potpuno odrekne glume zbog filantropije.

- Onda sam jednog dana rekla sebi: „Čekaj, želim i da glumim, šta se dešava?“- priča Ališa.

Ipak, bilo je kasno. Holivud je već zaboravio na nju.

Pojedine njene izjave i dela su povremeno izazivali kontroverze. Prvo je u jednoj emisiji izjavila da je porođaj „gotovo seksi“. To se ne čuje svaki dan i, iako Holivud često zna da prigrli različitost, Ališini opisi su bili preteški za varenje.

A kad smo kod varenja, tu je i jedan od najvećih razloga što su je filmadžije proglasile lujkom i nisu joj više nudili uloge, već su je pustili da uživa u svojim izborima. Pre četiri godine Ališa je postavila video u kojem svog sinčića Bera hrani tako što sažvaće hranu pa onda zalogaj iz svojih usta prenosi u njegova. Tako ptice hrane svoje ptiće.

Momentalno su se oglasili oni koji su iskazali zabrinutost zbog potencijalnog prenošenja virusa, bakterija, pa čak i herpesa na malog Bera.

Ališa Silverston se danas zalaže za prava životinja

i očuvanje okoline, i retko

dobija uloge

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.