SMS VESTI

24 Sata (Serbia) - - BEOGRAD / VODIČ -

CENA - Roditelji učenika OŠ "Đuro Strugar" spremni su da plaćaju mesečnu naknadu kako se ova škola ne bi ugasila, a njeni đaci pridružili vršnjacima u OŠ "Ratko Mitrović".

KAMENIČKA - "Kupuju ljudi, jer je jeftino. Policija ih juri, ali se vrate", ovim rečima naša sugrađanka opisuje prizor u Kameničkoj ulici koji nalikuje na kairske ili istanbulske bazare u malom. Plastične kašike, brijači, sardine, flašice vode, hleb... - migranti sve prodaju za deset dinara.

PRIZNANJE - Na sajtu čuvenog turističkog portala Expedia, Beograd je zauzeo mesto u top 5 destinacija uz Pariz, Njujork, London i Viljnus. Ovaj portal predlaže turistima širom sveta atraktivne i zanimljive destinacije.

POBEDNIK - Nakon svih probijenih rokova, koje su sami izvođači radova odredili, izgradnja platoa kod Pobednika sa osam meseci zakašnjenja u sredu bi trebalo konačno da bude završena.

POLITIKA - Deo Makedonske ulice juče je zvanično postao Trg Politike. Gradski menadžer Goran Vesić sa vršiocem dužnosti glavnog i odgovornog urednika "Politike" Žarkom Rakićem simbolično otkrio tablu sa novim nazivom.

PROTEST - Žitelji Vračara ne pristaju da im parkić u Sinđelićevom sokačetu bude pretvoren u prilaz za parking, a možda i prostor za novu zgradu.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.