Novi Sad zaslužuje titulu

24 Sata (Serbia) - - SPORT - M. Zarić

SERIJA - Fudbaleri Vojvodine još ne znaju za poraz u ovoj sezoni. U osam utakmica, “lale” su upisale dva nerešena rezultata i šest pobeda uključujući i nedavnu nad Partizanom 3:1.

- Osećaj posle pobede nad Partizanom je prelep, jer smo u derbiju trijumfovali u gostima. Ova pobeda mi puno znači za samopouzdanje i dalju karijeru. Još nam je u Humskoj poništen čist gol i dva puta je sviran nepostojeći ofsajd - kaže trener Novosađana Nenad Lalatović.

Da li posle serije odličnih rezultata rastu apetiti?

- Čvrsto smo na zemlji i ne opterećujemo se titulom. Cilj nam je da na kraju budemo među prve tri ekipe u Srbiji. Sledeće sezone bismo mogli da se borimo za trofej ako zadržimo igrače i dovedemo još tri kvalitetna pojedinca. Novi Sad zaslužuje titulu u narednih nekoliko godina.

Očekuju vas ključni mečevi za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope protiv AZ Alkamara 18. i 25. avgusta?

- Holanđani igraju brz fudbal, daju dosta golova, ali ih i primaju. Bitno je da u Novom Sadu sačuvamo mrežu. Koliko je Alkmar veliki klub, govori činjenica da je trener bio Luj van Gal, a on ne može bilo gde da radi. Verujem u prolaz! Oni su ljudi kao i mi, treniramo isto, samo su oni Holanđani, a mi Srbi. Zarađuju više, ali novac ne igra ključnu ulogu. Idem tamo da ih pobedim i to ću i uraditi.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.