Kokice na gotovs: Stiže 5 hit TV serija

24 Sata (Serbia) - - BEOGRAD / VODIČ - M. Ljuna

Krajem leta i početkom jeseni očekuju nas nastavci serija koje već dugo iščekujemo, a na malim ekranima prvi put ćemo videti i neke nove serije sa slavnim glumcima u glavnim ulogama. Predstavljamo vam pet najinteresantnijih serija po našem izboru.

„FEAR THE WALKING DEAD” Nastavak 2. sezone 22. avgusta Smeštena u isti univerzum kao hit serija „Okružen mrtvima" (The Walking Dead), "Fear the Walking Dead" je drama koja prati početak zombi apokalipse prikazane kroz prizmu razrušene porodice. Dešavanja koja su se odigrala na brodu "Abigejl" u Meksiku nateraće junake da nasumice biraju svoje puteve kako bi preživeli.

„ZAPADNI SVET”

Početak emitovanja 2. oktobra Nova originalna serija HBO „Zapadni svet“je mračna odiseja o rađanju veštačke inteligencije i budućnosti greha. U ovoj seriji glumi oskarovac Entoni Hopkins.

„THE TICK” (KRPELJ) Početak emitovanja 19. avgusta

„Amazon Studios” i „Sony Pictures Television” su objavili nekolicinu novih slika sa snimanja serije „The Tick”. U svetu gde superheroji postoje decenijama, „The Tick” prati priču računovođe koji nema ni trunke supermoći, ali shvata da je njegov grad u vlasništvu negativca, za koga se mislilo da je mrtav godinama. Dok pokušava da obelodani ovu zaveru, upoznaje čudnog plavog superheroja...

„LUCIFER”

Početak 2. sezone 19. septembra

Lucifer Morningstar (Tom Elis) napušta tron Pakla i povlači se u Los Anđeles, gde poseduje klub Luks. Jednom prilikom prelepa pop zvezda je ubijena ispred kluba Luks. Prvi put posle deset miliona godina u Luciferu se javlja jako čudan osećaj povodom ubistva. Uskoro stiže božiji izaslanik Amenadiel (D. B. Woodside) koji treba da ubedi Lucifera da se vrati u podzemlje baš kad je pomislio da ima nade da povrati svoju dušu.

„RAZVOD”

Početak emitovanja 9. oktobra

Na velika vrata vraća se zvezda serije „Seks i grad” Sara Džesika Parker. Posle više od decenije u braku i sa dvoje dece, Fransis odjednom počinje da se sve češće osvrće na svoj život i da preispituje odnos sa suprugom. Uskoro otkriva da je donošenje odluke o razvodu i starta od nule teže nego što je očekivala.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.