Prevoz i rupe najviše nerviraju Beograđane

24 Sata (Serbia) - - BEOGRAD / VODIČ - N. Stojanović

Beokom servis godišnje primi oko 100.000 zahteva i žalbi sugrađana. Pored onih standardnih, ima i šaljivih kao što su postojanje škorpija na ulicama grada ili igra komšijskih šerpi.

ŽALBE - Većina ljudi žali se na spor i prljav gradski prevoz, veliki broj kratera na ulicama, izlivanje vode, životinjske leševe i kontejnere koji se danima ne prazne.

Mnogi su nezadovoljni nemarnim vozačima koji puše u autobusu u kojem ne rade klima-uređaji, pa su prisiljeni da udišu duvan na 40 stepeni u letnjim mesecima. Ima i onih koji su spremni da se uhvate u koštac sa komunalnom policijom koja svoja vozila parkira nepropisno nasred ulice, iako su oni ti koji svima treba da budu primer.

Zaposleni u Beokom servisu trude se da uvek budu tu za sve građane, kao i da sve sugestije i žalbe dođu do nadležnih organa. Oni su već 13 godina na raspolaganju Beograđanima za sva pitanja koja ih interesuju a vezana su za funkcionisanje grada.

Na tviteru Beokom servisa mogu se pronaći i šaljiva pitanja i

informacije poput platana koji već nekoliko sati pere ulicu ili molba da se šišne žbun jer zaklanja lepe žene koje čekaju zeleno svetlo

na semaforu, ili im pak smetaju rashladni uređaji pored trafika, jer nemaju dovoljno prostora da tuda prođu.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.