„Još nije vreme za seču glava”

24 Sata (Serbia) - - SPORT -

FUDBAL - Vanredno kolo Superlige Srbije igra se danas, a Partizan će protiv Javora (18.30) pokušati da upiše prvu pobedu u prvenstvu, dok će Crvena zvezda ugostiti Voždovac (20.30) u borbi za prvo mesto na tabeli.

Trener Partizana Marko Nikolić kaže da je crno-belima neophodna pobeda kako bi se izdigli iznad teške situacije.

- Pred nama je neprijatno gostovanje, Javor igra vrlo atipično, čvrsto i nikada ne odstupaju od svoje filozofije. Bez obzira na sve, idemo na pobedu - rekao je Nikolić.

Prema njegovim rečima za gostovanje u Ivanjici zbog povreda neće moći da računa Marka Jankovića, Sedrika Goguu, Brazilca Leonarda i golmana Nemanju Stevanovića. Nikolić je spustio loptu na priču da će napraviti velike promene u igračkom kadru.

- Kratko sam ovde da bih “sekao glave”, neophodno je biti oprezan kada je selekcija igrača u putanju. Za takve odluke potrebno je vreme i velika odgovornost. Želim da napravim pravu atmosferu i hijerarhiju - poručio je Nikolić.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Miodrag Božović očekuje da ekipa i posle ovog kola zadrži prvo mesto na tabeli.

- Očekujemo tri boda i pobedu da učvrstimo prvo mesto na kome se nalazimo. To svakako neće biti lako, Voždovac je napravio dobru ekipu, odlično su otvorili sezonu i sigurno očekuju da će napraviti iznenađenje - rekao je Božović.

MARKO NIKOLIĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.