One demoliraju tuđe brakove

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - I. Stojanov

Holivud je magično mesto gde žive ljudi koji su poznati. Oni upoznaju druge poznate ljude, venčaju se i žive srećno do kraja života. Dobro, nije baš tako. Teško je držati korak s tim ko je s kim jer tamo svi neprestano varaju i razvode se.

VEZE - Tajming veza Dženifer Lopez je bio iznenađujuć. Godine 2002. se verila za glumca Bena Afleka, što se desilo mesecima posle razvoda od bivšeg muža. Onda ubrzo pošto je okončala stvar sa Aflekom 2004, nije prošlo ni nekoliko meseci, a udala se za Marka Entonija. Zapravo, venčali su se nekoliko dana pošto je Markov razvod prethodnog braka zvanično okončan.

Džulija Roberts je 2000. snimala film "The Mexican" i tada je bila u vezi sa glumcem Bendžaminom Bratom. Baš u to vreme upoznaje svog budućeg muža Danijela Modera. On je bio kamerman na spomenutom setu. Tada je bio u braku, ali je godinu dana kasnije podneo zahtev za razvod. Pogodite s kim se zvanično spetljao čim je razvod zvanično završen.

Možda najpoznatija ljubavnica u Holivudu je Andželina Žoli. Prvo je bio Bili Bob Tornton. Kada je upoznao Džolijevu 1999, njegova veridba sa Lorom Dern je iznenada prekinuta. Onda je stupio u brak sa Andželinom. To nije potrajalo i 2005. su se već pojavili tračevi da su se Andželina i Bred Pit smuvali na snimanju filma. Iako su oboje poricali takve navode, pokazalo da je izreka "gde ima dima, ima i vatre" istinita i te iste godine Pit je ostavio Dženifer Aniston zbog Andželine.

Džulija Roberts je na setu filma "The Mexican"

smuvala Danijela Modera

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.