Beer fest: Besplatan ulaz, plaćanje u kešu

24 Sata (Serbia) - - BEOGRAD / VODIČ - I. Nedić

Uz besplatan ulaz na svih pet dana festivala, Beer fest će ove godine od 17. do 21. avgusta organizovati prevoz i iz drugih gradova Srbije, dok je plaćanje piva i hrane karticom - prošlost.

UŠĆE - Više od 100 vrsta piva na 20 štandova proizvođača i 41 koncert poznatih domaćih i stranih muzičara, sadržaji su koje dugogodišnji posetioci beogradskog festivala piva već očekuju. Ipak, organizacija Beer festa odlučila je da uvede i nekoliko noviteta.

- Osim besplatnog gradskog prevoza na svakih posla sata od Ušća do centra grada, Banovog brda, novobeogradskih blokova i Zemuna, naši gosti iz Novog Sada, Kragujevca i Niša moći će ove godine besplatno da dođu i bezbedno se vrate sa festivala. Akciju organizujemo sa kompanijom “Heineken Srbija” i Agencijom za bezbednost saobraćaja, a u saradnji sa GSP-om i Udruženjem „Srbijatransport“kažu organizatori Beer festa.

I to nije sve od noviteta. - Nakon sugestija posetilaca festivala odlučili smo da ukinemo sistem plaćanja festivalskom karticom, pa će ove godine posetioci sadržaje plaćati novcem u kešu dodaju organizatori.

Ulaz na festival biće besplatan tokom svih pet dana. Naplaćivanja ulaska kao 2014. na dan koncerta Silo Grina ove godine neće biti. Ipak, za posetioce željne komfornijeg užitka, karta za ulaz na VIP tribinu koštaće 3.600 dinara.

- Na VIP tribini ima samo 500 mesta pa svako ko kupi kartu, pored punog komfora i posebnog doživljaja koncerata, dobiće i pet besplatnih piva, suvenir festivala - kažu organizatori, koji očekuju 700.000 posetilaca, od čega rekordnih 20.000 stranih turista, čime će država zaraditi oko 5,5 miliona evra.

Tokom pet dana festivala publiku očekuju nastupi čak preko 40 izvođača i bendova, kao i svetski poznati sastav Rudimental, koji će nastupiti već prve večeri. Trenutno jedan od najatraktivnijih bendova na planeti prvi put će održati koncert u Beogradu, a to će biti i jedini njihov koncert ove godine u regionu.

Organizovan je besplatan gradski prevoz na svakih pola sata od Ušća do centra, Banovog brda, blokova

i Zemuna

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.