Naplata parkinga na NBG-u

24 Sata (Serbia) - - BEOGRAD / VODIČ - Čl

MESTO - Od ponedeljka, 15. avgusta, na delu Novog Beograda (Bulevar Zorana Đinđića) i Zemuna (oko pijace) startovaće kontrola i naplata parkiranja na opštim parkiralištima izvan zoniranog područja.

- Parkiranje neće biti vremenski ograničeno, a naplata će se obavljati radnim danima od 8 do 17 i subotom od 8 do 14 sati na Novom Beogradu, odnosno od 8 do 21 (subotom 8-14) u Zemunu - najavljuju iz “Parking servisa”.

Na Bulevaru Zorana Đinđića uređena je razdelna traka i formirano oko 1.500 parking mesta. Međutim, stanari iz komšiluka tvrde da će se sada samo povećati gužva ispred njihovih zgrada. Za utehu, oni koji imaju prijavljeno prebivalište moći će da kupe mesečnu pretplatu za 457 dinara. Inače, sat parkiranja košta 31, a dnevna 285 dinara.

Beograđani koji su na ovom potezu proteklih dana parkirali vozilo dobili su “kaznu” zakačenu za retrovizore. Međutim, kako kažu iz “Parking servisa”, jasno je naznačeno da se radi samo o obaveštenju koje bi trebalo da skrene pažnju stanarima ovog kraja da će se od 15. avgusta naplaćivati parking.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.