Anđelina poručuje: Prihvatite sebe!

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - I. Stojanov

Beograđanka Anđelina Luković je visoka je 180 cm i prvi je srpski plus sajz model. Svojevremeno je i Anđelina pokušavala da dijetama skine kilograme.

ZDRAVLJE - Sve mi pokušavamo da izgubimo tih pet kilograma viška, ali se moj otac strašno ljutio zbog toga. Uvek mi je govorio da je zdravlje najbitnije. Oduvek sam bila krupna i nikako nisam mogla da dostignem konfekcijski broj 36. Vrlo brzo sam shvatila da su dijete užasne i počela sam normalno da živim i treniram - rekla nam je.

Kako nam je ranije otkrila, ona se odlično nosi sa svojim izgledom. Radi punom parom i zaista izgleda ženstveno.

- Jedem sve i uživam. Naravno, trudim se da se hranim zdravo, vežbam svaki dan jer moram biti u odličnoj formi. Snimanja traju i po 12 sati i sve to moram da izdržim - kaže Anđelina.

Ona je ovih dana na svom fejsbuku objavila fotografiju bez trunke šminke, na kojoj se vide nesavršenosti, a uz koju je stigla odlična poruka za mlade devojke koje se po svaku cenu trude da uvek izgledaju kao sa piste.

"Prihvatite sebe. Prihvatite da nekada imate problema sa licem, ali nemojte staviti kilo pudera (što sam ja inače radila do sada), izađite napolje, nemojte gledati šta će vam ko reći, ne morate uvek biti “najlepše”, budite nekad samo lepe. Nemojte peglati kosu ukoliko vam je raščupana i izgorela, nego je negujte. Niko

nije savršen, svako ima nedostatke, nesavršenosti na kojima treba raditi.

Samo je poenta prihvatiti problem i suočiti se s njim i rešavati ga, a ne bežati od njega. Eto, to bi bila moja poruka svima ...Rešite se kompleksa", napisala je.

Sve što možemo da kažemo je bravo!

Pobedila komplekse i blista na modnoj pisti: Anđelina Luković

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.