Ko izdrži - pričaće: Žurka traje 11 sati!

24 Sata (Serbia) - - BEOGRAD / VODIČ - P. Paunović

Nakon zahlađenja dolazi topliji vikend, a đuskanje uz rokanje mladih bendova i tehno iskusnih DJ-eva će ga učiniti još vrelijim. Većina žurki s ove liste je besplatna, a jedna traje 11 sati!

ROKAJ I TI

Petak-subota, Rokanje

Finale konkursa “Rokaj i ti” u kome su se takmičili autorski bendovi biće održano večeras i sutra. Žanr u kome se bendovi kreću su rok i metal, ali prikazuju svu njihovu šarenolikost od alternative do najmodernijeg roka. Žurka u Cetinjskoj obe večeri počinje u 19 sati.

PORN

Petak, splav Favela

Nebojša Intruder nas vraća u sedamdesete i osamdesete uz muziku iz erotskih filmova tog doba. Te tonove će prošarati po kojom hindu mantrom iz 1.001 noći. Pola sata nakon ponoći kreće njegova Smart Hits Magija, koja će trajate sve do jurta. Subota je rezervisana za Marka Gangbangera, koji će ugosti Lerdi Dajanu. Obe večeri je ulaz slobodan do ponoći, a nakon toga 200 dinara.

RADE BENJANIN

Subota, Elektropionir

Rade Benjanin je poznat po korišćenju analogne ritam mašine i sintisajzera, kao i stvaranju muzike u studiju koju snima na vinilu i tako pušta. Svoje prve muzičke uplive imao je na Floridi, gde se preselio nakon završene osnovne škole u Srbiji, a danas nastupa na oba kontinenta.

11 SATI FRANSUCKOG ANDERGRAUNDA

Petak, Barutana

Jedanaest sati muzike, mode i fotografije očekuju vas na žurci u Barutani. Publici će se prvi put predstaviti Def. Raw Music Concept, projekat mladih francuskih andergraund DJ-eva. Pored njih nastupaju i Nekow, Mene, Milovan Stojanović, Friend Of Friends, Rumpelstiltskin. Dok đuskate, možete pogledati izložbu fotografija Marka Milanovića i modne kreatorke Sonje Jocić, kao i modnu reviju sestara Đorđević. Ulaz je slobodan i možete povesti ljubimce.

D MANIAC AT BELGRADE

Subota, bašta Sava centra D Maniac je rođen u Portugalu i sa šest godina je počeo da svira klavir, a tokom tinejdžerskih dana je svirao bubnjeve u nekoliko bendova, dok nije otkrio psy-trance muziku 2001. Njegovu muziku opisuju kao energičnu s jakim bitovima i jedinstvenim melodijama.

KEZZ NA ZIDIĆU

Petak, Plato Milana Mladenovića U okviru Koncerta na Zidiću ovog petka nastupa Kezz (Tamara

Ristić), kantautorka iz Kikinde.

Ona je na sceni sama i uz looper, klavijaturu i melodiku, stvara zvučni prostor u kom se prepliću melodije elektronskih i akustičnih instrumenata sa stilizovanim pevanjem.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.