Dan mladih na Adi Huji

24 Sata (Serbia) - - BEOGRAD / VODIČ -

VESELO - Gradska opština Palilula sportskim i kulturnim programom danas od 10 do 15 sati obeležiće Međunarodni dan mladih na šetalištu na Adi Huji.

U cilju podizanja svesti o značaju brige o deci, mladima, sportu, rekreaciji i kulturi, opština Palilula organizovala je profesionalne obuke koje za cilj imaju bliže upoznavanje mladih sa sportovima (tenis, fudbal, odbojka, atletika, biciklizam, džudo, jedriličarenje, rvanje, badminton) i različitim vidovima umetnosti (slikanje, duborez, časovi gitare i stari zanati).

Tokom celokupnog programa volonteri Crvenog krsta Palilula, koji su nedavno kao predstavnici Crvenog krsta Srbije osvojili prvo mesto na Evropskom takmičenju u prvoj pomoći, izvodiće časove prve pomoći i obuku za mlade. Za najmlađe u 13 časova biće odigrana predstava „Porodica Kremenko“.

Učesnici edukativnog programa biće deca iz palilulskih vrtića i njihovi vršnjaci iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici, a pozvana su i svu decu i mladi da se pridruže.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.