Ko je ovde lud? Predbračni ugovori holivudskih zvezda

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - I. Stojanov

S obzirom na to da retko koji brak u Holivudu potraje, a da se razvodi često pretvore u ratne poligone, ne iznenađuje što su u neke predbračne ugovore ušle potpuno sulude klauzule. Koje su najgore i kako biste se vi zaštitili, a da ne ubijete romantiku?

DŽESIKA BIL I DŽASTIN TIMBERLEJK

U vreme venčanja Džesike i Džastina 2012. pričalo se da je u predbračnom ugovoru pisalo da će ona dobiti pola miliona dolara ako je Timberlejk prevari. S obzirom na to da ju je on pre toga već prevario sa glumicom Olivijom Mun, logično je da je Džesika tražila osiguranje.

BEN AFLEK I DŽENIFER LOPEZ

Lopezova je u predbračni ugovor ubacila tačku “no no varanje” pošto je Aflek viđen u striptiz klubu u danima planiranim za njihovo venčanje (nije ni čudo što se veza raspala pre sudbonosnog “da”). U slučaju prevare bi dobila polovinu njegove imovine. U suprotnom da su se razveli, imovina bi ostala kao i pre braka - svakome njegovo. Dodatno se šuškalo da je Aflek tražio da u ugovoru piše da moraju da imaju seks četiri puta nedeljno i da je dobio pet miliona dolara samo zato što se venčao sa divom. Aflek je ovo, naravno, demantovao, ali ko bi ga krivio i da je istina?

KLOI KARDAŠIJAN I LAMAR ODOM

Kloi je imala brojne zahteve u ugovoru. Između ostalog, u slučaju razvoda je tražila 500.000 dolara za svaku godinu braka, 5.000 dolara mesečno za šoping, 1.000 dolara za kozmetičke tretmane, plus karte za utakmice Lejkersa za njenu porodicu.

Nisu ovo jedini holivudski ugovori koji su nasmejali fanove. U predbračnom ugovoru Čarlija Šina i Bruk Mjuler pisalo je između ostalog da Mjulerovoj sleduje 300.000 dolara za svaku godinu provedenu u braku s Čarlijem.

BEN I DŽENIFER

KLOI I LAMAR

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.