Vodič kroz nepisana pravila Beer festa

24 Sata (Serbia) - - BEOGRAD / VODIČ - A. Kalaba

Dakle, sreda, Ušće, start 14. Beer festa. To ste sigurno zapamtili, kao i izvođače koje želite da čujete. Međutim, verovatno ste zaboravili na sva ona nepisana pravila Beer festa zbog kojih provod može da ne ispadne onakav kako ga zamišljate. Tu smo da vas podsetimo.

GUŽVANJAC U NAJAVI

Beer fest svake godine privlači sve više ljudi, pa ako ste od onih koji idu prvenstveno zbog koncerata, ne bi bilo loše da uvek uz sebe imate program i da planirate kretanje. Ako se zaglavite na nekom od štandova, teško da ćete i čuti kad počne vaš omiljeni bend, a kamoli stići da se probijete kroz masu do bine.

VREMENSKA PROGNOZA

Mislili smo da je prašina glavni problem lokacije na Ušću dok nas prošle godine nije strefila ona kišurina i blato. Imamo lepe vesti. Po vremenskoj prognozi za ovu nedelju od srede do nedelje kiše ne bi trebalo da bude, ali ni neke velike vrućinštine.

Desi se da na Beer festu ponese atmosfera, pa mnogi preteraju s “degustacijom”... Računajte na besplatan prevoz - GSP će prevoziti posetioce Beer festa do Dorćola, Banovog brda, Novog Beograda i Zemuna.

PROVERITE MAPU

Neke stvari se već 14 godina ne menjaju na Beer festu, ali uvek ima i noviteta. Ove godine je, na primer, mapa bogatija za VIP tribinu, karaoke punkt...

Jedno

je sigurno, sve će praštati od dobrog raspoloženja

BEZ PRETERIVANJA, MOLIM

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.