One ne kriju da vole i žene, a muževima to ne smeta

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - I. Stojanov

One su javno rekle ono što mnogi kriju, ali njihovim muževima to nije ni najmanje smetalo.

BRAK - Glumica Megan Malali, koju znamo kao Keren u seriji “Vil i Grejs”, otvoreno je biseksualna, a misli i da ste vi to isto. U intervjuu koji je dala rekla je: “Sebe doživljavam kao biseksualku i moja filozofija je da su svi na početku takvi.” Od 2003. je u braku sa glumcem Nikom Ofermanom.

I Megan Foks je bila jasna kada je u pitanju njena seksualnost.

- Nemam dilemu oko toga da li sam biseksualna - rekla je. Ona je u braku sa glumcem Brajanom Ostinom Grinom. Njih dvoje imaju tri sina, a trećeg glumica je rodila ovih dana. Ovog leta se pisalo o navodnom razvodu Megan i Brajana, ali su se u julu pomirili. U braku su pet godina.

Dru Barimor je u prošlosti imala mnogo veza sa ženama.

- Da li me žene privlače seksualno? Da, totalno. Oduvek sam sebe smatrala biseksualkom - rekla je glumica koja se nedavno razvela od Vila Kopelmana. Razlog za razvod nije bila njena ljubav prema ženama, već razlike u temperamentu.

- Ona živi hipi fazon i to mu je postalo nepodnošljivo - rekli su izvori bliski paru. Dru je pokušala da bude ono što je on očekivao, ali ona nije normalna domaćica jer ima izuzetno slobodan i neuhvatljiv duh.

Andželina Žoli i Bred Pit su već klasika u Holivudu. Ona nije krila da je u prošlosti imala veze sa ženama, od kojih je najpoznatija ona sa manekenkom Dženi Šimicu.

Biseksualke, pa šta:

Dru Barimor (levo) i Megan Foks nemaju dileme

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.