Budala ili heroj, tek odbio sam trojku! I ne kajem se!

Verovatno ćete i vi, kako muški tako i ženski čitaoci, pomisliti da nešto nije u redu sa mnom. I ja sam se dugo lomio da sednem na kanabe kod psihologa da mi razjasni neke stvari, ali shvatio sam da se moj stav po tom pitanju nikada neće promeniti.

24 Sata (Serbia) - - LJUBAV I SEKS -

OBIČAN - Seks u troje nije nimalo drastičan, štaviše, mnogi ga priželjkuju, ali ne i ja. Svaka, pa čak i ona obamrla ćelija u telu mojih drugara (i mene mlađeg) prosto vapi da im se tako nešto desi. Delom su za to odgovorni i filmovi za odrasle, ali svi mi imamo takvu vrstu fantazije bez obzira na porniće.

Nisam neki klaber, ali jednom u dva-tri meseca navratim u neko od kul mesta u Savamali. Našem društvu od pet muškaraca prilikom izlaska prišlo je društvance od 3-4 devojke i odmah smo se skontali. I tako meni veli jedna od njih, naravno, posle nekoliko čašica, da odemo do nje. I sa drugaricom. Na trojku. Odmah.

Nije se šalila, videlo se to po načinu koketiranja. A i drugarica joj se smešila sa druge strane stola (doduše, nisam siguran da li je to bio zavodnički osmejak ili facijalna

deformacija od sedam đus-votki). A u meni totalna konfuzija. Pre svega, bio sam zbunjen do zla boga ovom „nepristojnom” ponudom.

Posle kraćeg sastančenja veća sedih mudraca (ili glupana) u mojoj glavi, odgovorio sam joj sledeće: „Neka, hvala, možda drugi put. Trenutno sam u srećnoj vezi.”

Dok sam to izgovarao osetio sam da pola mene odumire jer je to bilo nešto što sam oduvek želeo. Trojka, ej! Pa koliko bi bilo kul da se dičim time?! Veoma kul, ja da vam kažem.

Ali nisam mogao. Verovatno se nikada nije saznalo, ali volim ovu moju malu i nisam mogao to da joj uradim.

Predlagačica nepristojne ponude nije izustila ni reč, već se samo odmakla i nije mi se obratila nijednom te večeri. Razumljivo.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.