Rečenica koja prekida svađu

24 Sata (Serbia) - - LJUBAV I SEKS -

PROSTO Nisu baš magične, ali ove reči mogu da zaustave svaku svađu u trenutku. Iako su svađe i raspravice deo svake veze i nekad se ne mogu izbeći jer nismo svi isti i ne možemo uvek naći kompromis, ipak se mogu izbeći.

Jedna poznatija britanska blogerka je nakon otkrivanja moći čudesne rečenice, odlučila da to svoje iskustvo podeli sa ljudima širom sveta. Ona radi u jednoj firmi kao psiholog koji razgovara sa ljudima kako bi se stvarala harmonija na poslu. Frazu koju je tu iskoristila da bi smirila tenziju odlučila je da upotrebi tokom nastajanja svađe u njenom domu, između nje i muža.

Kako njen muž ima stresan posao, ponekad se dešava da svoje frustracije pokazuje u kući - time što povisuje glas dok priča. Povišen glas odmah prouzrokuje svađu i raspravu kojoj nekad nema kraja. Blogerka je odlučila da to prekine, pa je svom mužu jednostavno i mirnim tonom rekla: “Kako mogu da ti pomognem?” Njen muž je zastao, izvinio se što viče i rekao da neće više prenositi frustracije sa posla u kuću. Neverovatno zar ne? Rasprava više nije bilo.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.