Počinje najveći praznik pivopija

24 Sata (Serbia) - - НАСЛОВНА СТРАНА -

Odbrojavanje je završeno! Kapije 14. izdanja Beer Festa otvaraju se danas u 18 na Ušću i do kraja nedelje ovaj deo grada drže u “vanrednom stanju”

UFUR - Za početak nemojte da vas iznenade promene u saobraćaju. Kao i svake godine, od dana početka pa do kraja Beer festa u terminu od 17 do četiri časa za saobraćaj će biti zatvorene ulice Ušće i Bulevar Nikole Tesle od Bulevara Mihajla Pupina do Trešnjinog cveta. Tokom održavanja manifestacije dolazi i do izmeštanja trasa linija javnog prevoza br. 15, 60, 84, 704, 706 i 707. Parkiranje nije dozvoljeno u zoni festivala, tako da će u okolini biti poprilične gužve.

Sam festivalski prostor je ograđen, a na raspolaganju su vam tri ulaza i tri izlaza. Ulaz na festival je i ove godine besplatan, osim ako niste među onima koji su platili kartu da bi sebi obezbedili mesta na VIP tribini (za koju postoji i poseban ulaz). Očekujte kontrolu na ulazu (zabranjeno je unositi piće, oružje... sve to već znate), a imajte na umu da su na svakom postavljene i kamere.

I ove godine očekuje se da će Ušćem proći više stotina hiljada ljudi željnih dobrog provoda uz muziku i omiljen napitak. Zato, kad uđete, prvo pokušajte da se orijentišete, jer i ako ste redovni posetilac, mogle bi da vas zbune izmene na mapi. Ovogodišnji noviteti su, na primer, Futuristic zona i Karaoke

Odbrojavanje je završeno! Kapije 14. izdanja Beer festa otvaraju se danas u 18 na Ušću i do kraja nedelje ovaj deo grada drže u vanrednom stanju - u ovom tekstu je sav info koji vam je potreban kad se večeras uputite na festival.

stejdž, zabavni park je “ispao” sa mape, a sve brojniji pivski štandovi stalno menjaju pozicije.

Prostorom svakako dominira glavna bina, a već večeras ugostiće glavne zvezde čitavog festivala - Rudimental. Program se odvija sve do dva ujutru, a u sklopu akcije “Društvo, ko vozi kući?”, GSP će posetioce besplatno prevoziti do Dorćola, Banovog brda, Novog Beograda i Zemuna. Detalje pogledajte na sajtu festivala,LaEGsEaNdDAv/aLmEGEjoNDš ostaje da, ako već niste, pretresete satnicu i isplanirate svoje vreme na

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.