Stanari "Naj ulaza" uručili klima-uređaje

24 Sata (Serbia) - - BEOGRAD / VODIČ - N. Stojanović

Veoma smo srećni što smo dobili ove dve klime pa više ne moramo kad su velike vrućine da zovemo majstore da nam klima-uređaje iz prostorije koje se ređe koriste premeštaju u porođajnu salu, kažu zaposleni u porodilištu KBC “Zvezdara” o poklonu koji su dobili od stanara zgrade u Bulevaru despota Stefana 68b. HUMANO - Komšije, njih 82, samoinicijativno za samo jedan dan sakupili 50.000 dinara i poklonili ih ovom kliničko-bolničkom centru. Predsednicu skupštine stanara Biljana Vukosavljević sa Danijelom Stojanović, koja je u drugom stanju, i još nekoliko stanara dočekali su zaposleni, a načelnica porodilišta Vesna Stojanović nije znala kako da im iskaže zahvalnost.

- Mnogo sam ponosna na zgradu u kojoj živim i na ljude kojima sam okružena. Veoma sam srećna što ovakvi divni ljudi vode skupštinu stanara jer je zgrada savršena, a pored toga se organizuju i ovakve akcije. Ova mi je posebno draga jer sam u drugom stanju, pa i sama znam koliko smetaju vrućine i koliko je lakše sa klimom - rekla je stanarka Danijela Stojanović.

Iz porodilišta KBC “Zvezdara”

žale se na loše uslove u kojima rade, ali dodaju da su pored toga veoma srećni što žene od njih odlaze s osmehom na licu i uvek se ponovo vraćaju.

Pored potrebe za klima-uređajima, saznali smo i da u ovoj

zdravstvenoj ustanovi svakodnevno imaju problem sa posteljinom, koja se posle izvesnog broja pranja pocepa pa se često dešava da ih trudnice donose od kuće.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.