Skandali iza kulisa “Tračare” prljaviji od scenarija serije!

Otkrili smo šokantne detalje o glumcima serije “Tračara”. Evo samo nekih od njih.

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - I.Stojanov

RASKID EDA I DŽESIKE

Čak Bas i Vanesa su likovi koji se u “Tračari” nisu podnosili. Ed Vesvik i Džesika Zor su vezu započeli u aprilu 2010, a onda se pojavila glasina da ga je ona prevarila sa glumčevim najboljim drugom. Nekoliko meseci kasnije su ponovo viđeni kao par, a stvari su postale još čudnije kada je 2012. Vestvik u jednom intervjuu rekao da je singl i da traži devojku. Sledeće godine on i Džesika su uslikani kako se se provode po

Los Anđelesu. Tek prošle godine je objavljeno da je Džesika u vezi sa nekadašnjom Dizni zvedom Hajden Penetier.

TEJLOR MOMSEN KAO DIVA

U septembru 2010. glumica Tejlor Momsen, koja je glumila Dženi Hamfri, optužena je da je jako teška za saradnju. Njen kolega Tim Gan je to ovako opisao: "Koja diva! Bila je patetična, nije mogla da se seti svog teksta, a nije ga ni imala mnogo.

Mislio sam za sebe - zašto dozvoljavamo da nas ovo derište sve drži kao taoce?”.

MRŽNJA: BLEJK & LEJTON

Ukoliko su navodi nekih tračerskih časopisa istiniti, odnos Blejk Lajvli i Lejton Mister bio je isto toliko napet kao i onaj koji su imale junakinje serije Serena i Bler. - Lejton misli da je Blejk egomanijak, a Blejk oseća da je ova guši. Ignorniše svoju koleginicu jer zna da u radnji ima većih zalogaja - rekao je neimenovani izvor. Možda najluđi deo jeste izjava portparola Blejk Lajvli koji je rekao: "Blejk i Lejton nikada nisu bile najbolje prijateljice, a nisu ni želele da to postanu. Blejk odlazi na posao, odradi ga i ide kući”.

LEJTON U SEKSI VIDEU?

Godine 2009. Lejton je bila deo seks-skandala. Navodno se pojavio video-zapis seksualnog odnosa nje i njenog tadašnjeg dečka. Nekoliko meseci svi u pokušavali da uđu u trag videu, a onda je Lejton izjavila: “Video nije realan. To me čini tužnom. Ružno je što je to otišlo tako daleko”.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.