HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / TV -

Negativni stavovi, neznanje i ljubomora doprinose stresu. Povoljan dan za ljude bez posla; uspeh u maloprodaji. Uzdržavajte se jake, kalorične i začinjene hrane; brige. Slab dan za ulaganja, investicije i novčanu pozajmicu.

BIK (21.4 - 21.5)

Nepotrebne priče sa suprotnim efektom; brige. Uspešne konsultacije i poslovi; sitan novac i dobici. Zdravo telo; odreknite se slatkiša i mesa.

Iskoristite dan; budite istrajni, uporni i odgovorni.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Za ljubav je potrebno dvoje; ne može samo jedan da voli. Naporan dan sa srećnim ishodom; uspeh u novinarstvu. Čelično zdravlje, dobra kondicija, vitalnost, sport.

Pravo vreme da vratite dugove i platite račune.

RAK (22.6 - 22.7)

Pažnja, sloga i strasti; troškovi u vezi sa partnerom. Neostvarene ambicije, promašeni poslovi, veći rizik. Izbegavajte testo, jake začine i slatko.

Ukoliko ste tužni, slabi i depresivni, neka tako i ostane.

LAV (23.7 - 23.8)

Odličan dan da iscelite stare rane i započnete novi život. Bez pravih uzbuđenja; manji trošak, kupovina, prodaja. Dobro, stabilno i bez većih zdravstvenih problema.

Slab dan za inovacije, novi početak ili posao.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Bićete iznenađeni razvojem događaja; ljubav je slepa. Lep odnos na poslu, prijatna iskustva i veći troškovi. Problemi vezani za nepravilnu ishranu, brige i stres. U teškom danu se obratite ljudima koji su zadovoljni.

VAGA (24.9 - 23.10)

Nećete imati priliku da zanovetate ili se raspravljate. Pedantni i dobri u poslu; sitne premije, pohvale i novac. Zdravlje potražite u razgovorima, druženju i sedeljkama. Idealan dan za provod, izlaske i druženje; dan za radost.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

Elegične pesmice, analiza i preispitivanja; setno.

Blaži prosperitet, kupovina, slučajna zarada, napredak. Moguća glavobolja i potištenost; unesite više tečnosti. Dan u kojem ljubavni hitići nanose emotivnu štetu.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Pravi čas da razgovarate o životu, ljubavi i budućnosti. Srećnije nego obično; moguć napredak i poboljšanje. Osetljivi hronični bolesnici i starije osobe; pad snage. Može se dogoditi da vas bliski ljudi ne prihvataju.

JARAC (22.12 - 19.1)

Bez mnogo napora i komplikacija; ljubav na svaki način. Uspeh u putevima i velikim poslovima; ne važi za ostale. Potrudite se da budete aktivniji.

Najbolju utehu i razumevanje će vam pružiti partner.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Budite nesebični i posvetite se partneru bez zadrške. Teško do zarade; uspeh agenata, pravnika i trgovaca. Ukoliko je moguće, jedite sveže voće i žitarice; vitalnost. Dobro vreme za kratko putovanje; brige oko rođaka.

RIBE (19.2 - 20.3)

Ne treba da previše zamarate svog partnera; solidan dan. Dan za privatnike, preduzimljive, hrabre i uporne.

Breme života i blaže tegobe koje stoički podnosite. Povoljan momenat za učenje stranih jezika i edukaciju.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.