Ako želi da prođe Sasuolo, Zvezda mora da sačuva gol

24 Sata (Serbia) - - SPORT - Mvv

SPREMNI - Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 20.45 igraju prvi plej-of duel kvalifikacija za Ligu Evrope protiv italijanskog Sasuola.

Ekipa Miodraga Božovića je juče doputovala u Ređo Emiliju, odradila prvi trening i spremno čeka duel koji odlučuje odlazak u Evropu. Jedan od neočekivanih poteza stratega crveno-belih je i prekomanda Damijana Le Taleka na mesto štopera.

- Ako je Božović rekao da ću igrati štopera, onda sam ja spreman. Već sam rekao da ću uvek odgovoriti zahtevima trenera i raditi ono što mi bude postavljeno kao zadatak. Ne znam, ali čini mi se da me je pomerio na to mesto kako bi poslednja linija bila jača - rekao je Le Talek.

- Suština je da ne primimo gol. Ako u tome uspemo, verujem da ćemo pobediti - kaže on.

Drugi novajlija u postavi u odnosu na duele sa Ludogorecom je Mihailo Ristić. Iz veze na levog beka, sa tri asistencije najavio je lepu perspektivu da u ofanzivnom smislu može da nadomesti odlazak Luisa Ibanjeza.

- Nije mi lako da se na to priviknem jer sam nov na toj poziciji. Međutim, zadovoljan sam time kako se snalazim. Generalno, znamo šta nas čeka u Italiji. Očekujem ravnopravnu utakmicu, posla u odbrani imaćemo i mi i oni. Zvezda uvek igra na gol više - očekuje Ristić.

Vojvodina svoj prvi meč sa AZ Alkmarom igra u 20 sati na "Karađorđu".

Crveno-beli imaju recept za Italijane

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.