HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA - Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

OVAN (21.3 - 20.4)

Ne smete propustiti povoljne šanse; korisna poznanstva. Bolji poslovi, novčani dobici i potencijalni klijenti. Neotpornost na alkohol i lekove; vodite računa.

Osnažiće vas kontakti sa mladim ljudima ili rođacima.

BIK (21.4 - 21.5)

Dobro za trajne i duže veze; neuspešne afere i tajne. Ugodno poslovno okruženje; uspeh u trgovini i razmeni. Sasvim solidno zdravlje; dobro ćete podnositi ostale. Dan za učenje, upoznavanje, trgovinu i dobru kafu.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Imaćete priliku da popravite odnose iz prošlosti; sreća. Radite dobro, predano i vredno, a zarađujete malo. Ne preterujte u zabavi; pad imuniteta, slabost i kriza. Obavezno slušati relaksirajuću muziku.

RAK (22.6 - 22.7)

Slab dan za sve željne stresa, rizika i paralelnih veza. Dobri kontakti koji tek kasnije donose rezultate; uspeh. Dobro bi bilo da napravite rutinsku kontrolu i pregled.

Što više sedite pred računarom, bolje napredujete.

LAV (23.7 - 23.8)

Partner je podrška i potpora u svim važnim momentima. Kada sve polazi za rukom; uspeh u dizajnu i tehnici. Izbegavajte konfliktne, depresivne i nemirne osobe. Uvek će se pojaviti ruka spasa, koliko god teško bilo.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Sve stoički trpite i podnosite; ljubav je skupa privilegija. Nećete previše misliti o svom poslu, novcu ili šefu.

Sem nervoze, zdravlje je dobro; dan za preispitivanja. Pročitajte „Oliver VII“Antal Serba.

VAGA (24.9 - 23.10)

Ništa ne može pokvariti ljubavnu harmoniju i sreću.

Nešto malo novca da se dobro osećate; povoljne prilike. Bez većih problema; dan za dobru knjigu i dremež. Pokušajte da se ne oslanjate uvek na prijatelje i porodicu.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

<Što manje očekujete, sve vam bolje ide i obratno. #Dobre prilike i povoljne šanse za zaradu; radosne vesti. Promenljivo raspoloženje; niko miran i niko spokojan. Počnite da se divite ljudima oko vas; osetićete promenu.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Mnogo novih kontakata i preokreta; srećne i lepe vesti. Nešto lakše i jednostavnije nego inače; sreća u poslu. Gubitak energije, slabost i hronično nezadovoljstvo. Započnite dan voćem i preskočite jutarnju kafu.

JARAC (22.12 - 19.1)

<Teško je mirno živeti ako je sve dobro i ide po planu. #Dan u kome postižete željene rezultate; bez žalbi. Prehlade, čudna stanja, umor i potištenost; biće bolje. Pomozite osobama koje su slabe, nežne i nemoćne.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Pratiće vas pojačana sreća, dobro raspoloženje i vera. Poslovni uspeh iznad očekivanja; dobitak i veselje. Snagu potražite u voću, povrću i ribljim proizvodima. Povoljan momenat za učenje stranih jezika.

RIBE (19.2 - 20.3)

Naivne priče kojima ništa nećete postići; dosadan dan. Manje se nervirajte jer će sve biti onako kako treba. Pojačana razdražljivost i nemir; dan za čajeve i san. Ne dozvolite da pljeskavica bude rešenje za probleme.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.