Selena&Biber: Saga u milion nastavaka!

Odnos Džastina Bibera i Selene Gomez je komplikovaniji od onog koji su imali Sovjetski Savez i Amerika tokom hladnog rata. Pokušali smo da raspetljamo čitavu stvar.

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - I. Stojanov.

VARNICE - Džastin ima 22 godine, Selena 24. Taman pomislite napokon su se razišli, a onda opet sevnu varnice. Izađu zajedno, pa počnu da se peckaju preko društvenih mreža. Ovih dana njihov odnos je kulminirao.

Upoznali su se 2009. U decembru 2010. su viđeni kako se drže za ruke na doručku. Tada su počele glasine da su u vezi. Samo mesec dana kasnije su uslikani kako se ljube i maze na jahti, a Džastin je izjavio da je ona “divna osoba”. Prvi put su se kao par na javnom događaju pojavili na žurki “Veniti fera” posle dodele Oskara.

Zlatni par novinari i obožavaoci su nazvali JELENA (skraćenice njihovih imena). Prve svađe su započele krajem 2011. kada je Maraja Jeter na sudu tvrdila da je pevač otac njenog deteta. Pričalo se o raskidu Selene i Džastina, ali su se u javnosti i dalje pojavljivali zajedno.

Onda, u maju 2012. Selena je jednom fotografijom nagovestila da i u raju ima problema. Slikala se sa pištoljem u streljani i napisala je da se oslobađa stresa. Par dana kasnije je izbrisala svoj instagram nalog. Pričalo se da su blizu raskida zbog obaveza. U septembru 2013. su se razišli, ali samo mesec dana kasnije su ponovo viđeni zajedno na jednom koncertu...

Njihovi fanovi su bili oduševljeni kada su prošle godine videli zajedničku fotku svojih idola na kvadbajku sa odmora u Kanadi. Biber im je objasnio da je slika - stara. Pošto je ove godine pevač osvojio prvu Gremi nagradu, Selena je rekla da je jako ponosna na njega, ali ne tako dugo posle toga je pocepala znak koji je njena obožavateljka držala na koncertu, a na kom je pisalo: “Molim te, udaj se za Džastina”. Video cepanja znaka je postao viralan.

Sada su počeli međusobno da iznose prljav veš, prozivke su krenule kao lavina, Biber je ugasio svoj nalog na Instagramu, Selena je pokušala da se izvini.

Saga će se sigurno nastaviti. Ako imate živaca.

VIŠE NA WWW.24SATA.RS

Sad je na redu

prljav veš: Selena i Biber

nekad (a možda i opet)

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.