Sarin tata, primer za sve roditelje

“Svaka čast, matori”, “Pa ti si stvarno najbolji tata na svetu”, “Ovo je primer na koji treba da se ugledaju svi očevi u Srbiji” - to su samo neki od komentara koje ste ostavili juče ispod fotografije tate i ćerkice koji su prošetali sa istim krilima Beog

24 Sata (Serbia) - - НАСЛОВНА СТРАНА -

“Svaka čast, matori”; “Pa ti si stvarno najbolji tata na svetu”. To su samo neki od komentara ljudi na fotografiju tate i ćerkice koji su sa istim krilima dobre vile prošetali Beogradom.

SRCE - Nazvali su ga tatom godine, ali za nas je on tata decenije. Lazar Kostić (23) postao je najpopularniji otac u Srbiji nakon što je uslikan kako Novim Beogradom šeta sa ćerkicom Sarom (3) sa sve roze krilima i rajfom na glavi. On je za “24 sata” objasnio kako je došlo to ove prelepe šetnje.

- Sara je u crtaću videla krila pa mi je tražila da joj kupim da ‘isto ja imam krila da letim’. Normalno, jako brzo sam ih našao. Problem je nastao kada je slomila magični štapić koji je dobila u paketu sa krilcima. Tražila je novo i šta ću... Sutradan, kada smo krenuli napolje, nije htela da izađe iz kuće dok oboje ne stavimo krila i rajf, kad već imamo dva para. I eto nas napolju, na krilima, letimo po Beogradu - priča Lazar.

Kao i svaki roditelj, naglašava da mu je dete najbitnija stvar u životu. Ali, za razliku od mnogih, to ne ostaje samo na rečima, već svoju ljubav sprovodi i u delo - upravo zbog toga je jedna naizgled sasvim obična slika toliko oduševila Srbiju. A iza same slike se krije više posvećenosti nego što možete da zamislite.

Naime, Lazar je samohrani otac. Kad nije dobra vila sa Sarom, on radi kao prodavac u kineskom tržnom centru. Jedinu pomoć dobija od svoje majka koja je, kako kaže, još mlada i zdrava pa može da mu pomogne.

- Bez nje bi, iskreno, bilo baš

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.