Njemu je svejedno: Golać prošetao po Kalemegdanu!

24 Sata (Serbia) - - BEOGRAD / VODIČ - Nj

ZBUNJENI - Muškarac, bez ijednog komada odeće, juče se ušetao među turiste na Kalemegdanskoj tvrđavi. Oko 11 sati, on se na Kalemegdanu pojavio potpuno go. Laganim korakom prolazio je pored brojnih turista i šetača, saznali su naši reporteri na licu mesta. Našoj redakciji se tim povodom javilo i nekoliko uplašenih i zabrinutih čitalaca.

- Hodao je potpuno opušteno, bezbrižno. Nigde nije žurio. Izgledalo je kao da je došao u sasvim normalnu šetnju ovim parkom prenosi nam jedan od očevidaca.

Taj čovek, prema proceni naših sagovornika, star je između 30 i 40 godina. Išao je od ulaza na Kalemegdan iz Knez Mihailove ulice ka spomeniku Zahvalnosti Francuskoj. Taj deo je poznat po najvećem broju štandova za prodaju suvenira, gde često odlaze turisti, i gde je uglavnom najveća gužva. Međutim njegova pojava, kako tvrdi jedan od prodavaca, nije izazvala veliku pometnju.

- Ljudi su ga samo začuđeno gledali, ali nije bilo nikakve panike među njima. Činilo mi se da je nekima od njih to čak bilo i blago zabavno - izjavio je on.

Nakon toga šetač je skrenuo u pravcu Paviljona "Cvijeta Zuzorić", gde ga je sustiglo obezbeđenje. Oni su mu dali neku odeću, obukli ga i izbacili iz parka.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.