Zvezda primila tri laka komada u Italiji

24 Sata (Serbia) - - SPORT - M. Zarić

POTOP - Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su sa 3:0 na gostovanju Sasuolu. Sasuolo je u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope razbio Zvezdu sa 3:0 i gotovo je ostavio bez šansi za plasman u grupnu fazu.

Fudbaleri šampiona Srbije sinoć su odigrali najlošiji meč od početka sezone. Tokom 90 minuta nisu uputili šut na gol Sasuola! Sramno.

- Nismo imali šut u okvir gola, svaki komentar je suvišan. Svesni smo kako smo odigrali, a imali smo i sreće, jer smo mogli još golova da primimo - istakao je Aleksandar Katai.

Najpre je Berardi posle šuta Politana i očajne reakcije Kahrimana lako zatresao mrežu. Ali šta tek reći za drugi pogodak domaće ekipe? Italijani su se igrali fudbala i potezom sa „petoparca“ izbacili celu Zvezdinu odbranu. Politanu nije bilo teško da postigne gol. Defrel je u drugom delu meča samo produbio Zvezdinu katastrofu.

- Ne znam šta se desilo pa smo ovako odigrali. Moraćemo da se okrenemo i razmislimo o svemu. Ne znam da li je ovo moj oproštaj od Zvezde, možda jeste, a možda i nije - podvukao je Katai.

Crveno-bele je na „Mapeiju“bodrilo više od 1.500 „delija“, koji su u potpunosti nadglasali domaće pristalice, ali srpskim fudbalerima ni to nije bilo dovoljno da se trgnu.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.